Islamin seksinormeista yms.

Vierailija

Tiedän, ettei islam hyväksy avioliiton ulkopuolista seksiä, mutta miten se suhtautuu vakaaseen avoliittoon?

Olen ehdotellut miehelleni, että menisimme naimisiin, mutta hän ei innostu, mutta perustelut ovat erikoiset. Naimisiin meno ei muka muuta mitään ja toiseksi naimisiin menonyt alleviivaisi sitä, että olemme olleet avoliitossa.

Tuli sellainen olo, että koska emme alunperin menneet kaikkien sääntöjen mukaan niin nyt asialle ei voi mitään.

Mistä langasta kannattaisi vetää?

Kommentit (7)

Vierailija

Jos sinullekin on tullut jo se tunne, että mies haluaa jotain muuta, kannattaisiko sitten ottaa ihan puheeksi ennemmin se ero kuin naimisiin houkutteleminen? Lähtökohta kun on tuo, niin se liitto ei kestä välttämättä kuitenkaan.Useimmat ko kulttuuripiiritä tulevat haluavat kuitenkin lapsia, mutta avioliiton ulkopuolisia lapsia (mukaan lukien avoliitot) ei kyllä halua kukaan. Se, että ko. alueelta tuleva ei halua naimisiin, vaan tyytyy avoliittoon on kyllä mielestäni merkki, ettei hän halua perhettä/pitkän tähtäimen tulevaisuutta kanssasi.Jos olisin sinä, en missään nimessä tekisi lasta/lapsia tuohon kuvioon. Tuskin myöskään auttaisivat miehen sitouttamiseen.

Vierailija

ovat isommat sinetit kuin sormus vasemmassa nimettömässä. Mutta jos jotain sattuu, niin silloin aviopuolison oikeudet ovat paremmat kuin avopuolison. Kamala ajatus olisi, että jos minulle jotain kävisi, asunto lähtisi puolison alta, kun sisarukseni laittaisi omaisuuteni jakoon. Huh.

Vierailija

Kannattaisi todella vakavasti miettiä noita lakiteknisiä juttuja. Itse avioliiton kannaltahan se on ihan sama, mutta jos teistä jompikumpi kuolee siirtyy tämän omaisuus käsittääkseni suoraan lapsille täysimääräisenä. Koska lapset ovat alaikäisiä tulee lapsille ulkopuolinen edunvalvoja jolta henkiinjääneen pitää sitten pyytää lupa jokaiselle autokaupalle tms. (Edunvalvoja siis valvoo ettei eloonjäänyt hassaa lasten perintöä).Kokonaan oma luku on sitten tiettty erotilanteet ....Suosittelisin käymään joku päivä ruokatunnilla maistraatissa.

Vierailija

Ensinnäkin, avoliittoa ei islamilaisissa maissa tunneta ollenkaan, seksi avoliitossa on aivan samalla tavalla syntiä kuin kaikki muukin avioliiton ulkopuoleinen seksi. Avoliiton kestolla tai vakaudella ei ole väliä.Miehesi vastauksesta tuli kyllä sellainen tuntu, että hän ei enää olekaan halukas menemään naimisiin kanssasi, koska ei enää halua sinua vaimokseen. Tottakai jokainen vähänkin uskovainen haluaisi mennä naimisiin ja lopettaa "synnissä elämisen", siis mikäli ylipäänsä haluaa elää elämäänsä avokumppaninsa kanssa. Sillä ei pitäisi olla väliä, että olette asuneet jo avoliitossa.Kyllä näitä "ei kaikkien sääntöjen mukaan menneitä" pariskuntia on vaikka kuinka paljon sekä muslimimaissa että Euroopassa asuvien muslimien joukossa, ja siitä huolimatta ihan innoissaan he sitten menevät naimisiinkin kun lopulta saavat häät pidettyä.En valitettavasti osaa sanoa mistä langasta kannattaisi vetää, jos mistään.

Vierailija

Ei siis mitään islamilaista miestä, ihan suomalainen kyllä, mutta itse ajattelen, että ei mitään väliä enää mennä naimisiin kun kaksi lasta jo on. Jos ennen lapsia oltais menty, sitten ihan eri asia, nyt näyttäis lähinnä epätoivoiselta yritykseltä paikkailla asioita jos menis naimisiin. Ymmärrän miestäsi, ei mitään järkeä enää avioitua kun aika on ajanut ohitse.

Naurettavaa mielestäni kun parit jotka olleet yhdessä jotain 8v ja lapsiakin jo on, sitten päättävät mennä naimisiin. Miksi eivät ole aiemmin menneet? Jotenkin tulee sellainen olo, että eivät kuitenkaan avioliittoa arvosta, koska odottivat niin kauan.

Vierailija

Vähän sellainen tunne minullekin on tullut. Mies keksii verukkeita eikä oikeastaan enää ole kovin sitoutunut. Paremman puutteessa nauttii nykytilasta, mutta haikailee jotain muuta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat