kävin tanssimassa join yhden paukun, loppu illasta tuli veristä vuotoa.

Vierailija

Onkohan tullut keskenmeno? Nyt ei enää vuotoa ole.

Kommentit (8)

Vierailija

Mutta en voi tajuta, kuka lähtee ravinteliin ottamaan paukkua ja hillumaan jos on raskaana?Jos elämän arvot on tuolla mallilla niin, ehkä oli hyvä jos tuli km.

Anteeksi että olen näin jyrkkä, mutta kyllä aikuisten vstuuntuntoisten ihmisten pitääosata laittaa asiat arvojärjetyksee.Ja mitä alkoholiin tulee, sitähän ei ole voitu todentaa mikä määrä alkoholia on vaarallinen sikiölle, ja siksi siinä pidetään 0 toleranssia.

Pienikin määrä voi meinaan aiheuttaa vanhemmiten mm. oppimisvaikeutta.

Vierailija

Kuinka pitkällä raskautesi on?

Taisi verenvuoto olla merkki/varoitus siitä, ettet voi enää tuolla lailla heilua,

vaan pitää ottaa rauhallisemmin.Miksi joit sen PAUKUN, jossa on todella paljon alkoholia? Misi ei riittänyt joku kevyempi juoma? "Oikeaan aikaan" otettu alkoholi voi todella aiheuttaa sikiölle vaaran, joka sitten ilmenee oppimisvaikeutena, tarkkaavaisuushäiriönä tms. Pahimillaan se aiheuttaa kehitysvammaisuutta.

parasta olisi,ettei joisi mitään alkoholia koko raskausaikana, mutta alkuraskauden jälken silloin tällöin nautittu PIENI viinilasillinen on se yläraja.

Vierailija

"Miksi joit sen PAUKUN, jossa on todella paljon alkoholia? Misi ei riittänyt joku kevyempi juoma? "Oikeaan aikaan" otettu alkoholi voi todella aiheuttaa sikiölle vaaran, joka sitten ilmenee oppimisvaikeutena, tarkkaavaisuushäiriönä tms. Pahimillaan se aiheuttaa kehitysvammaisuutta.

parasta olisi,ettei joisi mitään alkoholia koko raskausaikana, mutta alkuraskauden jälken silloin tällöin nautittu PIENI viinilasillinen on se yläraja."Kyllä keskimääräisesti kaikki ravintola-annokset sisältävät saman verran alkoholia, 4cl vaikkapa kirkasta viinaa ei itseasiassa sisällä sen enempää alkoholia kuin 12cl viiniä tai 50cl olutta tai siideriä.Laskennallisesti on kuitenkin mietitty tuo ravintola-annosten keskimääräinen alkoholimäärä ja annoskoko vastaamaan toisiaan.

Vierailija

voi ymmärtää mitä jännää joku näkee baareissa ja paukuissa? Omaan elämääni ne eivät ole kuuluneet kuin muutaman käynnin kerran. En voi sietää tupakansavua, melua ja alkoholista en pidä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat