Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tekisitkö sinä juhlivasta naapurista valituksen?

Vierailija

Pari kertaa kuussa se tyyppi pitää äänekkäitä etkoja, ja ne nyt ei niin paljon ota päähän (vaikka melutaso silloinkin ihan tarpeeksi kova puolille öin) mutta se ..tuttaa kun se aamuyöllä palailee tasokkaan seurueensa kanssa örveltämään. Vaikkei herkkäunisia ollakaan, niin siihen kyllä herää. Sitten sen röyhkeän ja/tai itsekkään tyypin tahdissa meillä joko valvotaan tai nukutaan.Ihan helpolla kun ei viitsisi lähteä valitusta tekemään. Ja huom. tavanomaiset kolahdukset yms. suihkut yöllä ei todellakaan meitä häiritse.

Kommentit (7)

Vierailija

ja nimenomaan isännöitsijälle. Olen valittanut alakerran pariskunnasta joka tappelee äänekkäästi vaikkapa aamuyöllä, siellä siis huudetaan ja kiroillaan ihan kunnolla ja täysin palkein, ja kuuluu aivan selvästi naapureille kaikki.Ei missään nimessä kannata mennä suoraan asukkaalle puhumaan, jokuaika oli lehdessäkin juttua miehestä, joka meni valittamaan melusta ja sai puukosta.

Kun valittaa isännöitsijän kautta, asukas ei saa tietää kuka on valittanut. Voihan olla että muutkin naapurit ovat valittaneet, mitä enemmän valituksia, sitä nopeampi häätö.

Vierailija

vakavasti puhuen omassa kodissaan pitää voida elää suhteellisen normaalia elämää, yöunineen.Olen tehnyt naapuristani valituksen, kyseessä juuri etkot ja jatkot(näm'ä häiritsivät) joka ikinen viikonloppu. Turhan kauan mietin ja olin suvaitsevainen, onneksi juhlinta väheni valituksen myötä. Ei kerrostalossakaan ihan miten vaan saa olla.

Vierailija

Juu: jokainen melskaaja odottaa puukon kanssa, jos naapuri menee soittamaan ovikelloa. Kaikkea te pelkäättekin.Rehtiä naapuruutta on ainakin kertaalleen ilmaista, jos joku naapurin elämänmenossa häiritsee. Ja vasta sitten laatia valituksia.Kaipa ap nyt sitä naapuriaan näkee ulkosallakin, jos ei halua mennä ovikelloa rimputtelemaan. Sanot sitten pihalla törmätessänne, että hei, tiesitkö, että sun juhlimiset ja jatkot kuuluu tosi selvästi seinien läpi meille ja herättää sikeästäkin unesta - voisitko hiukan vähentää noita yöjuhlia ja jättää ainakin sen stereoiden huudatuksen pois?Ei siis tarvitse uhkailla tai mesota, sen kun kertoo, että äänieristykset eivät pelaa teidän talossanne kovinkaan hyvin.

Vierailija

Ehkä ei edes ymmärrä miten meluisia etkot ovat/kuinka paljon aamuinen könyäminen takaisin kämpille saa aikaan melua.Kannattaa ensin puhua naapurin kanssa, ja jos homma ei rauhoitu niin vasta sen jälkeen tehdä valitus....Ja vaikuttaa asiaan sekin miten USEIN tuota tapahtuu. Jos joka viikon pe&la niin usein, mutta esim. kerran kuussa-parin kuukauden välei ihan ok.

Vierailija

keskustelemaan naapurisi kanssa, tuollaiset asiat kuuluu talonmiehen tai isännöitsijän tehtäviin. Ei voi koskaan tietää miten naapurisi suhtautuu jos menet hänen ovelleen.Ihan aluksi alkaisin merkitä ylös päivämäärät ja kellonajat kun metelöintiä kuuluu, jotain dokumenttia tarvitset jos aiot valituksen tehdä. Ja ota vaikka jo etukäteen yhteyttä isännöitsijään ja kysele hieman miten tulisi toimia.

Uusimmat

Suosituimmat