Jos on perjantaihin asti sairaslomalla, voiko perjantai-iltana bilettämään?

Vierailija

sitten kun työaika olisi ohi, mikäli töissä olisi?

Kommentit (11)

Vierailija

sitä sairaslomaa, vaikka eikai kukan valvo muutenkaan mitä teet ns. oletetun työaikasi jälkeen, olit sitten saikulla tai et...mutta en minäkään haluisi törmätä pomoon tai työkamuihin sairasloman viimeisen päivän iltana bitysmerkeissä. Entäs jos vaikka tauti pahenee sit viikonlopun aikana ja joudut anomaan lisää saikkua ja sut ois nähty perjantai-iltana saikulla ollessas bilettämässä, vois jäädä kuva et harrastat sitä enmmänkin, eli saikun ottoa bilettämisen takia tms...

Vierailija

Jos on ollut kipeä ei perjantaina välttämättä jaksa molempia, sekä töitä että biletystä.Bilettäminen virkistää, valitse se. Onnellinen työntekijä on työnantajankin etu.

Vierailija

vaiks suoraan kaheks viikoks ja olo paranee siin jo viikon jälkeen,nii menettekö te takas töihin vaiks saikkuu ois se viikko viel jäljellä? En tarkota sanoo puolustusmielessä, vaan uteliaisuuttani kysyn et pidättekö saikun loppuun, vaikka olo ois jo normaali, ennen sen loppua??

Vierailija

eihän se saikku tarkoita sitä et ollaan tasan perjantai iltaan 24.00 saakka kipeenä ja la aamuna terveenä.Jos kunto kestää ni vaikka jo to iltana baanalle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat