HS Syntyneitä:

Vierailija

Julia Evia Aurora, sukunimi muotoa -nen

Eliot Gideon, veljet Oliver, Vilmer ja Vincent, suomalainen sukunimi

Jim Kietil, suomenruotsalainen (sanotaanko "Jim" vai "Tsim"?)

Morris Mikael, sukunimi muotoa -nen

Jouka Salama

Alma Kaneli Helena

Lianna Madeleine d'Obry, suomenruotsalainen sukunimiPalsta Mamma nimet top 2:

Jannina Jamelia, isotsiskot Jenina ja Janeta

Kia Olivia ja Jesse Oliver, Isoveli Kevin Rasmus, suomalainen sukunimi

Kommentit (14)

Vierailija

Eipä nuo kuulosta yksikään sellaiselta minkä itse haluaisin omille lapsilleni antaa ja jos kaikkien muitten lapsieni kaverit olisi tuota tyyliä, niin miettisin kyllä että mihin on maailma mennyt. Harvemmin tosin noita toisia nimiä edes kuulee käytössä, ties vaikka oliskin jotain ihme nimiä toisina ja kolmansina niminä, edes sukunimistä ei ole aina tietoa.BTW, eiks Hesariin nykyään laiteta nimet vaan jos halutaan hienostella ja kuuluttaa koko maailmalle että kuin erikoinen nimi on keksitty.

Vierailija

vanhempien sukunimet ja Suomessa sen voi toteuttaa antamalla toisen sukunimen toiseksi tai kolmanneksi etunimeksi.Lainaus:

Kun ei ollut sukunimi. Mistähän juontaa juurensa?

Vierailija

että lapsen vanhemmista toinen voi olla lkomaalainen...!Esim. suomalainen "Jussi Virtanen" tapaa jossakin naisen, joka on esim. argentiinalainen tai puolalainen, rakastuvat, menevät naimisiin jne. Nainen ottaa miehen sukunimen, ja jos hänen etunimensä sattuu olemaan esim. "Maria, Anna, Sofia" tmv. jota suomessakin käytetään yleisesti, saattaa lehdessä lukea tyyliin;"Juán Domingo Virtanen" tai "María Estela Martínez Virtanen" ja onnelliset vanhemmat Maria ja Jussi Virtanen ---> pääsee taivastelemaan että kuinka suomijuntit on antaneet tyhmän nimen joka ei olleenkaa sovin -nen loppuiseen nimeen jne. vaikka nuo nimet ehkä tulisivat sen lapsen äidin suvusta tmv.

Vierailija

kun tsiigailla mitä toiset antavat lapsilleen nimiksi.

Eihän nuo salaisia tietoja, jos HS:ssä ovat, mutta kannattaisikohan miettiä kuitenkin mitä nettiin kirjoittaa?Kerrohan nyt omien lastesi nimet, jos sulla semmoisia on, niin saadaan nauraa.

Vierailija

Oli lapsen aidin sukunimi; vanhemmilla oli muistaakseni sama, suomalaiselta kuulostava sukunimi mutta aidin etunimi oli ulkomaalainen. Eli aiti on laittanut lapsellensa tyttonimensa ns. "middle name:ksi", joka on erittain tavallista Suomen ulkopuolella...

Vierailija

Jokainen antaa lapselleen sen omasta mielestään kauneimman nimen. Mitä sitten, jos sukunimi päättyy -nen?

Sitäpaitsi, toinen vanhemmista saattaa olla ulkomaalainen, mikä ei välttämättä käy ilmi ilmoituksesta. Niinkuin joku sanoikin. Tai perhe saattaa asua ulkomailla ilman hitusenkaan tarkoitusta palata takaisin Suomeen. Tai lapsen isovanhemmat saattavat olla ulkomaalaisia ja lapsi on saanut nimensä heiltä. Pitäiskö silloinkin vaan väkisin jonkun av-mamman mieliksi nimetä lapsi perisuomalaisella nimellä (sellaisella joka ei taatusti ärsytä ketään?). Anteeksi vaan, aika ahdasmielistä taas kerran.

Vierailija

Julia Evia ja Eliot Gideon varsinkin ihania.Tosin ymmärrän että AP kirjoitti sarkastisesti. Mutta ihan suotta. Kauniita nimiä, eikä noista yksikään ollut sellainen mikä ei olisi sopinut suomalaisen/ suomenruotsalaisen sukunimen kera.T. Yks tavallisen Emman äiti.

Vierailija

itelle tuli mieleen lehteä lukiessa että kuinkahan vanhaksi lapsi pääsee ennenkuin oppii kirjoittamaan nimensä.Olen kyllä itse huitsin tyytyväinen ulkomaiseen sukunimeemme, koska se antaa täyden vapauden nimetä lapsen jopa AV raadin mielestä ;D

Vierailija

ym. nimiä vaan todennut et nää oli HS:ssa. Ihan on jokaisen korvien välissä mitä ajatuksia tulee ko. listasta.Saattaapa olla et ko nimien antajat ei pyöri täällä av:lla.

Vierailija

Julia Evia ja Eliot Gideon varsinkin ihania.Tosin ymmärrän että AP kirjoitti sarkastisesti. Mutta ihan suotta. Kauniita nimiä, eikä noista yksikään ollut sellainen mikä ei olisi sopinut suomalaisen/ suomenruotsalaisen sukunimen kera.T. Yks tavallisen Emman äiti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat