Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä voi olla kun yhtäkkiä tulee aivan sairas väsymys ja nukahdan väkisin, nukun tunnin

Vierailija

ja sitten on taas vähän parempi olo, tämä väsymys on jotenkin erilaista kun esim iltamyöhään tuleva väsymys, silmät vain painuvat kiinni.äskenkin nukahdin melkein pystyyn klo 1 ja heräsin äsken, vielä on hieman hassu olo. Tämä sama tapahtui eilenkin 2 kertaa, 11 aikaan nukahdin ja heräsin 12 aikaan ja 3 aikaan nukahdin ja heräsin 4 aikaan.tosi outoa, tai lähinnä oudon tuntuista kun tuo väsymys tulee, kun nukahtaa vain väkisin

Kommentit (14)

Vierailija

Kannattaa varmaan poissulkea lääkärikäynnillä kaikki sairaudet. Mieleen tulee kaikki allergiasta kilpirauhasiin ja syövästä ms:ään.

Vierailija

miehellä jokin aika sitten diagnosoitiin, saattoi nukahtaa kesken ajamisen, elokuvan tms. Jos katseli jotain hauskaa ja nauroi niin saattoi mennä aivan hervottomaksi, eli melkein pyörtyi, eli tunnekuohut pyörryttivät.

Vierailija

Minulla se johtuu alhaisesta verenpaineesta.Tuollaisia kohtauksia tulee helpommin jos en esimerkiksi ole juonut vettä riittävästi. Nestetasapainon heilahtelu kun alentaa verenpainetta lisää.On muistettava juoda ja syödä säännöllisesti, niin kohtauksia ei tule.

Vierailija

mulla on samanlaista ollut kanssa pidemmän aikaa, välillä enemmän välillä vähemmän, vaikka eläntilanne ei ole tänä aikana paljoa muuttunut, siis ei pitäis olla turhaa stressiä tai väsymystä tms. sairauksia jotka ton vois aiheuttaa.Saatan siis parsia jotain sukkia esim. sohvalla ja yhtä äkkiä silmät vaan alkaa harittaa, ei pysy auki ja uni tulee väkisin. Saatan ottaa tirsat 20min-tunti ja homma jatkuu taas entisellään, mut vähä on pökkyräinen olo sen jälkeen. Tiistaina olin just kirjastossa ja ajattelin lukee kaikki naistenlehdet parin viikon ajalta kun lapset oli kerhossa, ja alkoikin taas aivan yhtä äkkiä väsyttämään ihan mielettömästi, silmät vaan luppas ja pää alkoi pilkkiä kun yritin näyttää siltä että luin lehtee. Heräsin kun kuolat ropsahti kontaktimuovitetun lehden kannelle ja oli vähä nolo olo. Taisin siin jotain ääneenkin sanoa, että: "Hups, kylläpäs oli kiinnostava lehti, hehheh....ja poistuin paikalta. Kävelin sit ulkona näyteikkunaostoksilla ja "tuuletin päätä" et vähä virkois...

Vierailija

kilpirauhasen vajaatoimintaa (josta ihan liikaakin omakohtasita kokemussta) tai diabetestä.

jos siis raskaus on täysin poissuljettu mahdollisuus ;)

Uusimmat

Suosituimmat