Suomalaisten juhlapukeutuminen, onko sitä?

Vierailija

Viime viikolla pienen tytön synttäreillä nähtyä:Isovanhemmat farkuissa, vanhemmat sukkasilteen mutta isällä pikkutakki päällä, serkkupoika farkuissa ja t-paidassa, päivänsankari juhlamekossa mutta jalassa kesäsandaalit sukkahousujen kanssa.

???

Kommentit (5)

Vierailija

Puhun nyt kaveri-kaverien vanhemmat synttäreistä. Tyttäreni pukeutuu juhlavasti yhden ystävättärensä synttäreille, koska synttärisankarikin on pukeutunut "prinsessatyylillä". Eli tyttäreni hiuksiin tehdään kampaus, juhlamekossa on tylliä, kaulassa vähintäänkin on koru ja kengät ovat juhlavat esim lakeriset.Toisen ystävättären synttäreillä leikitään usein ulkonakin (kesä) ja kenelläkään ei ole siellä kuin max siistit arkivaatteet, joten laitan nätin nypyttömän mekon ,Poikien synttäreille hän menee myös siistimmässä arkimekossa, sillä pojilla itsellään on usein farkut. Tyttö on nyt 5 v.

Vierailija

Miten TE itse pukeudutte syntymäpäiväjuhlille? Miten puette lapsenne? Jos lapsellenne laitatte juhlavaatteet, niin kai silloin myös itsellenne jotain parempaa päälle, vai kuinka?

Vierailija

jos on oman lapsen synttärit, mutta yleensä ne on farkut-neulepaita linjaa näin talvella. Eli ei kovin juhlavaa.Sama homma jos meen jonku kaverin/sukulaisen lapsen synttäreille. Sitten on joulu-kirkko-hää yms. juhlavammat tilaisuudet erikseen.En mä ainakaan odota muuta ku siistiä pukeutumistyyliä ketkä tulee meille synttäreitä juhlimaan. Niin ja onpa jopa niissä kauhistusta herättävissä farkuissakin joskus lapset olleet jossain synttäreillä!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat