Erityislapsenne tarina

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

HeiOpiskelemme kätilö-sairaanhoitajiksi Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa. Tavoitteenamme on valmistua jouluna 2009. Opinnäytetyömme aiheena on ensitieto yllätyksenä syntyvän erityisvauvan vanhemmille. Opinnäytetyömme tuotoksena syntyy opas perheille jaettavaksi. Oppaaseen liitämme erityislapsen saaneiden perheiden tarinoita nimettömänä, että uudet erityislapsen saaneet vanhemmat saisivat lukea näitä ja saada vertaistukea.Kerro omin sanoin Teidän tarina lapsenne syntymästä sekä hänen ensimmäisistä päivistään ja tapahtumista, omista tunteistanne sekä tiedon saannista sairaalassa ollessanne. Toivomme, että kerrotte myös oman mielipiteenne saamastanne hoidosta ja sen laadusta. Voitte lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen: jenni_hautala@hotmail.comOlisimme tosi kiitollisia vaivannäöstänne :)Kiitos jo etukäteen.

Terveisin Jenni Hautala ja Jutta Hihkiö, Pirkanmaan ammattikorkeakoulusta

Kommentit (4)

Vierailija

4 vuotta lääkärien ja neuvolan ja päiväkodin mukaan täysin terve lapsi, mutta vanhempien mielestä ei...5 vuotiaana kehitysvamma todettu ja vuosi sitten kromosomideleetio...shokki oli aivan hirveä!

Vierailija

Hienon aiheen olette valinneet! En kuulu opinnäytetyönne kohdejoukkoon koska meidän erityislapsemme syntyi terveenä muuten olisin kyllä osallistunut. Myös infolehtinen tälläisille vanhemmille, joista tulee erityislapsen vanhempia lapselle, joka oli heille aikaisemmin täysin normaali, olisi tervetullut. Shokki voi olla yhtä iso. Onnea teille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat