Vinkkejä kehiin, millä saa putsattua törkyisen auton sisätilat?!!

Vierailija

Istuimet etenkin, onko joku tehokas tekstiilin puhdistusaine olemassa? Voiko huoltoasemalla lainata imuria tms?

Kommentit (11)

Vierailija

poletin. En muista maksoiko 2€ vai 5€. On sellainen pitkä letku, joka ylttää koko auton sisätiloihin hyvin. Auto kannattaa tyhjentää ennen imurointia kaikesta ylimääräisestä roinasta ja matot napata ulos myös.

Vierailija

Tuo oli erittäin hyvä tietää, jos spreyt jättävät kaamean hajun! 100e on ihan ok hinta, sen voisin vielä maksaakin. Auto on todella likainen, penkeissä paljon tahroja, hiekkaa, pölyä jne. Mieluummin veisinkin ammattilaiselle.Täytyy käydä kyselemässä hintoja jos niissä tosiaan on noin iso heitto.ap

Vierailija

Jos viitsii nähdä vaivaa niin vuokraa jostain firmasta höyrypesurin, niissä on yleensä puhdistusaineet mukana. Täällä maksaa noin 25 e vrk. Sillä voi sit samalla pestä sohvat ja matot ja kylpyhuoneen laatat ja mitä vain keksii. Auto ainakin lähti todella puhtaaksi, penkit ja kaikki.

Vierailija

Me "erehdyttiin" putsaamaan toinen automme niillä tee-se-itse-spraypesuilla, ja haju oli ihan kamala. Toinen auto käytettiin sitten tästä viisastuneena firmassa, joka pesi autoja myös sisältä. Hintaa tuli 100 e, johon kuului penkkien ja auton jalkatilojen pesu sekä kaikkien ei-kankaisten pintojen pesu (myös takakontti). Lisäksi ovien tiivisteet oli näköjään puhdistettu ja silikoonattu (eivät jäädy!).Kun tuo toinen auto tuli takaisin pesusta, niin vietiin se haisevakin sinne samaan paikkaan. Sen vastaava sisäputsi maksoi 70 e, kun penkit eivät olleet tahraiset ja oli kuulemma muutenkin nopea pestä (kun oltiin itse pahimmat liat saatu pois).Suosittelen siis ammattilaista. Kannattaa kysyä tarjousta hinnasta, meilläkin eka paikka, mistä kysyttiin, olisi veloittanut melkein 200 e. Tämä toinen oli löytö, ollaan nyt samassa paikassa pesetetty suvun muitakin autoja!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat