Minkä haalarin ostaisin?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ensi talvena 2-vuotiaalle tytölle etsin haalaria ja aleista löytyisi silmää miellyttäviä vaihtoehtoja 2, se Minymon ruskeapallokuosi ja Ticketin pinkkiruutu. Kumpaa suosittelet? Minymo selvästi halvempi.

Kommentit (2)

Vierailija

Meillä tyttö kanssa ensi talvena reilu 2 vuotias ja viime viikolla pähkäilin saman ongelman kanssa. Ensin tilasin Ticketiltä 92 cm fandangon baggien, joka oli järkyttävän iso (muuten pidän baggien materiaalista ja ulkonäöstä). Mietiskelin kanssa tuota pinkkiruutuista othelloa, mutta päädyin lopulta tuohon minymon ruskeaan pallohaalariin. Puku tuli jo ja on ihana. Tilasin samaan sarjaan villaisen kypärähatun sekä rukkaset. Mielestäni tuo minymon kangas ei tunnu materiaalina ihan yhtä kestävältä kuin Ticketin baggiessa, mut ehkä meidän 2 v ei vielä niin paljoa rymyäkään pihalla kuin isommat. Vedenpito on kuitenkin 8000 mm, ja nätti on.

Vierailija

Riippuu tietysti paljon mitä muuta kuin ulkonäköä haalarilta haet :)Mutta tuosta pinkkiruutuisesta Ticketistä sen verran, että vaikuttaa aika aralta väriltä. Pohja kun on käytännössä valkoinen. Ja tuo malli on materiaaliltaan sitä mattapintaisempaa, eli lika varmaan tarttuu helpommin? Muutenhan Ticketin haalarit on ihan ihania :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat