Jes! Go Nina Mikkonen!

Vierailija

Hyvä että joku aukaisee suunsa ja puhuu asiaa.Pisteet Ninalle, pisti kyllä Nybergille jauhot suuhun!

Sivut

Kommentit (76)

Vierailija

Eipä tuo vieläkään oikein osannut käytöstapoja kunnolla. Paremmin kyllä kuin viimeksi.

Se alkoi huvittamaan, kun Arto korjasi hänen väitteensä Hitleristä ja muista :D olankohautuksella sen yli pomppasi, taisi kissa viedä kielen sen suhteen.

Vierailija

Ninahan esiintyi oikein hyvin Nybergin ohjelmassa ja puhui täyttä ASIAA!!!Mammonan perässä juoksevat uraäidit: Huono omatuntonne ei parane pätkääkään haukkumalla kotiäitejä.

Lasten hoito on ARVOVALINTA!

Vierailija

Lasten asioita ei saada yhtään paremmiksi haukkumalla ja syyttelemällä ÄITEJÄ! Harvoin toivon kenellekään pahaa, mutta tässä tapauksessa toivon että tuolle pariskunnalle tulisi ero seuraavan 6 kk aikana, niin saisi Nina syödä omaa keittämäänsä keittoa :p

Vierailija

Oli kuin olisi ulkoa opetellut argumenttinsa ja jos sitten tulikin yllättävä vastaväite niin alkoi puhumaan jotain aivan outoja juttuja.Toivoisin että joku toimittaja ottaisi esille Tuire Mikkosen kohtalon, eli kun vaimo hoitaa lapset kotona eikä tienaa itse mitään niin jää ihan tyhjän päälle kun mies vaihtaakin nuorempaan. Ei se voi olla lapsellekkaan hyväksi.

Vierailija

Lainaus:

tuttavapiiristäni ovat vieneet lapsen hoitoon alle vuodenikäisenä vain ne jotka asuvat meitä muita hulppeammin ja ovat siksi korviaan myöten veloissa, joten pakkohan se on molempien töihin mennä..en usko että rouva mikkonen on kotiäiti vain koska on hulppeat oltavat hienossa talossa, yleistänkö liikaa jos sanon että lapsiaan hoitavat pisimpään kotona pienituloiset tai ei ainakaan kovin varakkaat? heittäkää kommenttia..
Kun se raha ja omaisuus on loppujen lopuksi tärkeämpää, kuin lasten hoitaminen, eli äiti jäisi kotiin. Ns. köyhille valinta on helpompi, päivähoitomaksut on suuret ja ehkä kotiin jääminen ei ole niin suuri uhraus rahallisesti. Paljon tienaavalle kotihoidon tuki on varmasti suuri järkytys ja ei sitä elintasoa voi tinkiä.Mielestäni Mikkonen on siinä oikeassa, ne kenellä on varaa jäädä kotiin, eivät jää, koska ura ja mammona on lasten edellä.

Vierailija

Tyhjää meuhkaamista täynnä. Mistähän tuo Ninan agressiivisuus kumpuaa?

Arto oli ammattilainen niin kuin kuuluukin. Heitti pari terävää kommenttia ja rouvan pasmat meni ihan sekaisin. Nythän hän pyörsi lausuntojaan ja otti mukaan ns, marginaali perheet.

Hyvä heitto Artolta tuo isien mukaan ottaminen. Ninahan vain huutaa kuinka äitien pitää hoitaa lapsensa kotona. Miksi ei isä?

Vierailija

tämä esiintyminen oli jo vakuuttava, ja tottahan on että kyllä se on hyvin pitkälle arvovalinta hoitaako lapset kotona vai ei. nykyään halutaan vaan sellainen elintaso, että pitää olla hieno talo ja autot, lapsi viedäänkin sitten 10kk ikäisenä pyörimään päiväkodin lattialle.ja Tontin kommentti että harmi kun kaikki lapset eivät pääse päiväkotiin, niin HUH!!itse olen työskennellyt päiväkodissa useissakin ryhmissä, ja kyllä siellä lapsen yksilöllinen huomioiminen on melko mahdotonta. riippuen tietenkin ryhmän koosta. pieni lapsi tarvitsee läsnäoloa ja syliä, nykyään ollaan sokaistuttu siihen kuinka lapsi tarvitsee virikkeitä ja pienetkin lapset harrastavat pitkien hoitopäivien jälkeenkin monta kertaa viikossa liikuntaa ym. sitten ihmetellään kun niin moni lapsi on ylivilkas ja kärsii keskittymisvaikeuksista..

Vierailija

Huomasitteko, että kyse oli haastattelusta, ei väittelystä. Arto Nybergin ei ole tarkoituskaan saada suunvuoroa. Hän ei ole vastaväittelijä vaan haastattelija. CMX:n Yrjänää haastatellessaan Nyberg ei saanut suunvuoroa juuri lainkaan, vaan suunvuoron sai Yrjänä, MIKÄ OLI TARKOITUSKIN.T: viestinnän ammattilainen

Vierailija

kun puhuit päiväkodin rytmistä. tottakai lapsella täytyy päivässä rytmiä olla, ja myös meillä kotona hyvin sama rytmi on, mutta juuri se tärkeä pointti päivähoidon ja kotihoidon välillä on se, että kotona voi paremmin päivää muokata lapsen tarpeiden mukaan. esim. jos tänään väsyttää ei lähdetäkään aamupäivällä ulos, mennään vasta myöhemmin. päiväkodissa kaikki menee ulos kun on sen aika, ei siellä voida päivää muokata yhden lapsen mukaan. päiväkodissa tehdään usein viikkosuunnitelmia, joten on jo pitkälle etukäteen päätetty mitä tapahtuu milloinkin, huvitti lapsia tai ei.itse pystyn puhumaan kotiäitinä päivähoidosta, koska olen siellä työskennellyt yhteensä viisi vuotta, enää en sinne palaa ellei päiväkotimaailmaan saada SUURIA muutoksia ja pian! en palaa päiväkotiin töihin siksi, että koen sen todella ristiriitaisena tehdä työtä lapsille tarkoitetussa paikassa, johon en omaa lastani ainakaan alle kolmivuotiaana pistäisi kirveelläkään.ja tämä kommentti ei koske vain yhtä päiväkotia, vaan sitä hoitomallia ja aikuisten/ lasten määrää suhteessa toisiinsa. päiväkodissa pätee hyvinkin viidakon lait, vahvat selviytyy, huomiota saavat eniten lapset joilla esim. käytösongelmia. ns. "kiltit" lapset jotka käyttäytyvät hyvin, syövät hyvin, nukahtavat päiväunille ilman riehumista ja pukeutuvat suht itsenäisesti, jäävät auttamattomasti vähemmälle huomiolle.yksilöllinen huomioiminen siinä määrin mitä lapsi mielestäni tarvitsee on mahdotonta, tätä voi kukin kokeilla ja ottaa vaikka naapurustosta 7 samanikäistä lasta hoitoonsa päiväksi ja pohtia sen jälkeen kuinka kauan kenenkin kanssa ehti jutella, lohduttaa ja sylitellä pitkin päivää, kun pitää ruokailut, ulkoilut ja päiväunetkin hoitaa.

Vierailija

jotka vievät lapset hoitoon että saavat uudet autot ja talot, pyh sanon minä! Suurin osa meistä on ihan perus duunareita, eikä "uraämmiä"

Kuinka monella kotiäidillä on oikeasti mahdollisuus valita? Kuinka monella teillä on työpaikka odottamassa? Kuinka moni saisi työpaikan jos nyt päättäisi lähteä töihin?

Vierailija

Miten naisten meikkaaminen, DDR, Natsi-Saksa ja Mikkosen eläkeläispapan lasten kotona oleminen liittyy tähän? Jos se oli sun mielestä jotenkin looginen tarina niin kerro toki muillekin.

Lainaus:

Olisko kannattanut kuunnella koko juttu?

Vierailija

Jos mies olis ökyrikas, jäisin heti kotiin. Hoidin lapset kotona 3-vuotiaaksi ja aikamoista kitistelyä oli, kaikesta piti tinkiä. Mutta kun pieni kotihoidontuki loppui ei kai siinä enää ole vaihtoehtoa. Nyt tuntuu, että elämä on pelkkää työtä aamusta iltaan, vaikka lapset on jo isompia. Ei kotiäidin hommakaan kevyttä ole useamman pienen lapsen kanssa, mutta siinä oli sentään jotain omaa vapautta. Nyt sitä on täysillä tässä stressaavassa oravanpyörässä.Kyllä mua ahdistaa kun ei omaa aikaa ole kun näin myöhäisillasta ja sekin on pois yöunista. Mitään ei ehdi harrastaa, ruokakin on arkisin melko yksinkertaista, eikä tahdo jaksaa keskittyä iltaisin kunnolla lapsiin. Sunnuntaisin jo tympii alkava viikko...voih, kyllä kotiäitiys kelpaisi!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat