Kuka ylipäätänsä jaksaa katsoa tuota Arto Nybergiä? Turha äijä! Perustelut:

Vierailija

- haastatteluissa ei ole mitään "punaista lankaa". Kunhan vaan heittelee kysymyksen toisensa jälkeen. Tuloksena katsoja/kuulija tietää kustakin haastateltavasta tiedon sieltä, toisen täältä. Ei mitään teemaa!- haastateltavat eivät liity toisiinsa millään muotoa. Miksi samaan ohjelmaan pitää haalia monta tyyppiä, joilla ei ole keskenään mitään tekemistä? Yhden teeman ympärillä pyörivä keskustelu olisi kiinnostavampi. Nyt muut tyypit istuvat hiljaisina sivussa kun yksi pälättää. Ei taaskaan mitään teemaa!Kuka tuollaisen ohjelmaformaatin on keksinyt? Ihan pa**aa!

Kommentit (6)

Vierailija

toivonut, että jos kerran polttava puheenaihe Nina Mikkonen oli studioon raahattu, niin olisi sitten varannut sille aikaa kunnon haastatteluun. Nyt jaariteltiin joutavia oopperalaulajan kanssa ja Yrjänän kanssa ja Mikkoselle jäi liian vähän aikaa. Ärsytti myös Nygrenin alentuva suhtautuminen Mikkoseen, v-mäinen virne kasvoilla kuunteli, mitä Mikkosella oli sanottavana. Ei mennyt hyvin, NYgren!

Vierailija

Yrjänän takia ja olen sitä mieltä, että Mikkosta ei olisi tarvinnut kutsua lainkaan. Kyllä ne Keltinkangas-jutut on kaikkien luettavissa, ei niitä tarvitse kenenkään mennä telkkariin paasaamaan. Jos hän olisi sanonut jotin omaperäistä ja itse ajateltua tai edes kertonut jotain omasta elämästään haastattelu olisi ollut mielenkiintoinen. Tuollaisena aivan turha eikä sovi yhtään kyseiseen ohjelmaan.

Vierailija

Hänen vieraansa ovat ajankohtaisia, kiinnostavia ihmisiä. Nyberg paneutuu vieraisiinsa ja hänellä on hyviä kysymyksiä. Virkistävä poikkeus on myös se, että hänen suomen kielensä on erittäin hyvää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat