huutonetissä on myyty jo poliisimestarimukeja....

Vierailija

vaikka ne tulevat kauppoihin vasta 2.3.2009.tsekatkaas suljetuista kohteista,yhdellä myyjällä 14 mukia myytynä.JOS ne ovat tehtaalta pöllittyjä,on niillä tienattu 600e....

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Niin kuin tiedät, yleensähän aina juon Muumimamma mukista, koska olen lempeä ja kiltti AV-mamma. Ehkä kerran vuodessa sitten siitä Noita-mukista edes joisinkaan... Terkuin se Noitaa odotteleva.

Vierailija

viime vuonna hattivatit ja nyt tämä...silloin joku tehtaanmyymälän myyjä kertoi uudesta mukista ja sen julksisusta ja hirveä haloo alkoi... tulihan se hattivatti lopulta myyntiin vaikkei kukaan uskonut sen olemassa oloa...varmaan tämä sama myyjä ajatteli nyt kääräistä hillot.

Vierailija

en voi sietää epärehellisyyttä.Arabiakin tutkii kyseisen myyjän toimia,mistä se myyjä on mukit käsiinsä saanut,kun niitä ei ole liikkeelle laskettu vielä.

Vierailija

Lainaus:

Mä kun jo ajattelin, että kiukkuisina ja väsyneinä aamuina olisi niiiiin kiva juoda aamukahvit Noita kupista. No, juon sitten edelleen Vilijonkka-kupista niin kuin tähänkin asti :)

Vierailija

EI todellakaan ole arabialla mitään tekemistä huutismyyntien kanssa! Se, joka mukia myy, on luultavasti tehtaalla töissä ja oikeastaan hän syyllistyy jonkin sortin rikokseen tässä.

Vierailija

että asiaa selvitellään parhaillaan. Ei taida olla ihan puhtaat jauhot pussissa myyjällä... Kysyinen muki on virallisesti saatavilla vasta maaliskuun alusta.

Vierailija

siellä oli viesti viimeisimmästä mukikaupasta,että todistaakseen rehellisyytensä,laittaisi vain lisää mukeja myyntiin epäilyksen pilvestä huolimatta:DDettä se siitä rehellisyydestä?

Vierailija

tuli Arabian sivuille se kuvakin, vaikka on tiedossa ollut, että se on kevään muki. Oli muuten kauniin vihreä, aivan ihana. Seuraavaksi olisi kiva saada Noita!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat