Nina Mikkonen = kampaajamestari - siis mikä?!

Vierailija

Eli siis kun rouva Mikkosen ammattina kerrotaan olevan kampaajamestari, niin mikä ihme se on? Onko sellaista nimekettä olemassa, vai onko tämäkin yksi keino yrittää peitellä kouluttamattomuutta?

Kommentit (6)

Vierailija

Siis, ystävättäreni opiskeli työskenneltyään useamman vuoden parturi-kampaajana.Hänellä oli todella paljon opiskelua ja näyttökokeessa meikakusta ja kampausten tekoa (hääkampaus) Joutui tekemään ison kansion tehdyistä kampauksista ja erialisista meikkauksista ammattimasten valokuvien kera.työmarkkinoilal oli tutkinnon jälkeen ihan erilailla vientiä. Sai paremmin palkattuja töitä, ei tarvinnut enää tehdä kampauksia.

Vierailija

Kampaajat voivat sen suorittaa. En tiedä tarkalleen mitä tähän kuuluu, ainakin näyttötyön suorittavat ja ilmeisesti pitää olla ollut alalla tietyn aika ennen kuin voi suorittaa. Mutta ei ole mikään korkeakoulututkinto niin kuin estenomi.

Vierailija

Hiusalan erikoisammattitutkinto Avaa tulostettava sivu

Haku

Järjestäjä: Tampereen ammattiopisto, Aikuiskoulutus

Koulutuspaikka: Pyynikin ammattioppilaitos

Santalahdentie 10 33230 TampereKoulutusaika: Nonstop. Kesto 1,5 vuotta.Toteutus: Koulutus toteutetaan ohjattuna verkko-oppimisena. Ohjattu verkko-oppiminen koostuu lähipäivistä, joita on oppijan tarpeista riippuen 2 pv kuukaudessa (su-ma) sekä verkko-ohjauksesta, jolloin opettajat ovat puhelimen ja verkon päässä päivittäin n. 6 tuntia.

Voit opiskella oman työn ohessa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Näytöt voit antaa pääosin omassa yrityksessäsi silloin, kun tunnet olevasi siihen valmis.Kohderyhmä: Hiusalan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu vähintään n. 5 vuotta alalla toimineille alan ammattilaisille, yrittäjille ja opettajille. Suuntautumisvaihtoehtoja ovat kampaajamestari, parturimestari tai parturi-kampaajamestari.Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on se, että opiskelija hallitsee kaikki hiusalan erikoisammattitutkinnossa vaadittavat taidot niin, että hän pystyy suorittamaan koko tutkinnon hyväksytysti.Sisältö: Sisällön laajuus vaihtelee oppijan omien tarpeiden mukaan

A. Pakolliset osatOhjaaminen ja perehdyttäjänä toimiminen

Yritystoiminnan kehittäminen

Hiusalan kehittäminen

Yritystä profiloivien palvelujen tuottaminen

yksi seuraavista valittava : 1. Ehostus 2. Hiuslisät 3. Habituspalvelut

Suuntautumisalat (valittava toinen tai molemmat)Kampaajamestari

Parturimestari

(jos valitsee kummatkin titteli on parturi-kampaajamestari)

C. Valinnaiset tutkinnot osat, joista yksi on valittavaKilpailuvalmentajana toimiminen

Kilpailijana toimiminen

Hiusalan tapahtumien tuottaminen

Kouluttajana toimiminen

Osallistumismaksu: 300 € / opiskelija, sisältää tutkintomaksun.Lisätietoja: Toimistosihteeri Heli Perkiö ja Päivi Lindroos p. (03) 5656 7620.

Kouluttaja Raija Kara p. 050 430 1204

Email: etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat