Pahin uhka lapselle ja hänen kehitykselleen on oma äiti!

Vierailija

On paljon äitejä, jotka omlla erinomaisuudellaan rakastavat lapsensa hengiltä. Äidit hengittävät lastensa keuhkoilla j aovat kiinni lapsissaan. Lapsen pitää saada tehdä virheitä ja epäonnistumisia on koettava muuten ei tule elämästä mitään.Antakaa siis lapsillenne tilaa olla, kasvaa ja kehittyä. Hankkikaa oma elämä älkääkä eläkö lastenne elämää.

Kommentit (11)

Vierailija

niin on vähän huonosti valittu otsikko. Tuosta äidin uhkasta tulee mieleen ennemminkin välinpitämätön äiti kuin ylihuolehtivainen. Kyllähän lapselle on pahempi ihka se, että äiti ei välitä ja huolehdi lapsesta.Mutta tietenkin äidit edustavat muitakin uhkia kuin välinpitämättömyyttä ja huonoa hoitoa. Ja siten ylihuolehtiva äitikin voi kuulua tuon otsikon alle, mutta ei se nyt ihan suurin ja ainoa uhka kuitenkaan ole.

Vierailija

monet hyvänä äitinä itseäänpitävät, tuhoavat sekä lapsensa, että maamme tulevaisuuden, ymmärtämättä tätä itsekään.Nämä kyseiset äidi tovat yhden asian ajajia, (kuten se mikkoska) ja ovat ajatuneet niin pieniin piireihin, etteivät näe metsää puilta.Lapsi on kasvava ihminen, jolle pitää antaa omaa tilaa ja mahdollisuus kasvaa. Aviomies ymmärtää ja kykenee lähteä pois tilanteesa ja jättää tällaiset yhden asian ajajat omiin oloihinsa, mutta lapsi raukat eivät voi tälle terrorismille mitään.

Vierailija

Minusta myös joitain lapsia suojellaan nykyään liikaa. Se on holhoamista. Lapsen ei tavallaan luoteta yhtään, kun pelätään, että jotain pahaa voi tapahtua lapselle. Ei se lapsi opi varomaan jos sen ei anneta oppia varomaan. Lapsen puolesta ei voi päättää kaikkia asioita. Minusta lapsen pitää saada itse huomata myös että jotain ei kannata tehdä.

Turha varoittelu on turhaa ja tyhmää. Pitää enemmin rohkaista lasta yrittämään.

Tietenkin lapselle voi tapahtua jotain, mutta ei sitä voi täysin pumpulissa kasvattaa.

Vierailija

ja yrittää pilata myös kaikki muut läheällä olevat. Tässä joutuu tosissaan taistelemaan vastaan.Olenkin sanonut, että toivottavasti en itse tee lapsilleni niin paljon hyvää, että todellisuudessa teen heille pelkästään pahaa.

Vierailija

miten päin vaan lapsesi kasvatat niin pieleen menee. Aikuisena ipanat syyttää paskaa äitiä tehdyistä ja tekemättömistä. Äideillä jatkuva huono omatuntu piloille menneistä kakaroista..

Isäthän ei voi kuin onnistua! onneksi on isät! paikkailevat paskojen av-mammojen kasvatus mokia..äidit roikkuvat netissä ja yrittävät saada vinkkiä, miten pitää lapset kasvattaa, sillä aikaa lapset kasvaa kasvattamatta.

Vierailija

Tunnen yhden neuroottisen täydellisen äidin, joka keskittyy niin täysillä siihen äitiyteensä, että melkein unohtaa lapset. On kestovaippaa ja täysimetystä (hyviä asioita molemmat, mutta ei pääasia!), kauniita vaatteita ja lahjakkaita lapsia, täydellisen kauniisti käyttäytyviä.Vaatii lapsiltaan ihan mahdottomia. Nelivuotias ei saisi kiukuta yhtään, kun lapset kattaa nätisti pöydän niin jotain meni ihan väärin (paremmin kattavat kuin minä itsekään!), lapsiraukat on koko ajan hermona kun äiti raivoaa ja "kasvattaa" ja "pistää rajoja" heti jos pikkasen lipsutaan. Ihan hukassa niin lapset kuin äitikin.

Vierailija

En pidä aloitusta ollenkaan provona, vaan totaalisena faktana.Toiset äidit tosiaan paijaavat ja passaavat lapsensa pilalle. Epäonnistumisia ja pahaa mieltä ei voi tulla kun äiti ei anna moiseen mahdollisuuksia.

Ja kun tähän lisätään psykologin papatuksia ja oppeja seuraava äiti niin mitä muuta lapsesta voi tulla kuin pehmonössykkä joka asuu kotona vielä 3-kymppisenäkin peläten julmaa maailmaa.Katkaiskaa napanuora ja antakaa lasten tehdä virheitä ja saada kolhuja. Voitte silti rakastaa lapsianne. Teette sen vain terveesti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat