Nukkuuko vauvasi ulkona?

Vierailija

Asun ulkomailla Amerikassa ja meilla on 8 viikkoinen vauva ja annamme vauvan nukkua ulkona partsilla paivaunensa vaikka olisi kuinka kylma... Tanaan oli -9..sen kylmemmaksi harvoin taalla menee. Mutta kuten arvata saattaa aina kun kerron jollekin asiasta he katsovat kuin hullua ja on tullut syytettya milloin mistakin.. Halusin kuitenkin tietaa etta vielako siella Suomessa nykyajan aidit antaa lapsensa nukkua ulkona pakkasella ja kuinka kylmalla ja kuinka vanhaksi asti... Vai oliko vaan tapana meidan vanhemmilla teha niin? Ja mita ne on siella neuvolassa mielta asiasta?

Kommentit (3)

Vierailija

Suomessa nukutetaan, mutta se on täällä kulttuurisesti hyväksyttyä. Tuo 9 asteen on ihan kipurajoilla noin pienelle vauvalle.Parvekkeella nukuttaessa kannattaa varmistaa, että linnut eivät pääse vaunuihin.

Vierailija

ihan kovemmillakin pakkasilla! Kunnon vällyissä ja hyvissä vaatteissa, mikäs siinä on pötkötellessä :D Terveelle lapselle kirpakka ulkoilmahan on ihan hyvästä, eivät ne ainakaan viime viikolla kieltäneet puolivuotiasta nukuttamasta pakkasilla.Olen itse asunut myös vauvan kanssa kolme vuotta Seattlessa, ja kuule: kerran tuli ihan poliisiauto siihen pihaan, kun oli nähnyt lastenvaunut ulkosalla ja tullut tarkistamaan asiaa. Siinä oli selitettävää, kerroin, että Suomessa tapa on ihan yleinen ja vauvan luona on itkuhälytin, joten kaikki rasahdukset kyllä kuuluvat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat