Enpä tiennyt tällaisia saastoja olevankaan. Pitääkö tämäkin hyväksyä?

Vierailija

Viittaan Sub tv:ltä tulleeseen dokumenttiin "Kielletty rakkaus", jossa sisarukset ovat rakastuneet toisiinsa. Näille sukurutsareille on ihan oma sivustonsakin.www.geneticsexualattraction.comHyvänen aika sentään! Isät naivat tyttäriään, äidit poikiaan, veljet siskojaan jne. He ovat toiveikkaita että tulisivat hyväksytyksi sadan vuoden sisällä, niin kuin homotkin. Ei jumalauta, siis kaikki pitää vaan hyväksyä!Äidit! Voisitteko tuntea seksuaalista vetovoimaa omaa lasta kohtaan? Tuolla näytti monessa tapauksessa olevan asetelma yh-äiti ja ainut poika. Ei helkutti, ei tuosta saa normaalia millään ilveellä.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Jos siis kaksi täysi-ikäistä ryhtyvät sukurutsaukseen (ja huolehtivat raskauden ehkäisystä) niin MILLÄS KIELLÄT? Eikö 2 aikuistaa saa tehdä keskenään mitä lystää kunhan ketään ei vahingoiteta? :)

Vierailija

Mutta tuossa dokumentissa sisarukset olivat kasvaneet erillään ja tavanneet vasta aikuisena. (Yök silti.) Yhdessä kasvaneet lapset eivät aikuisena toisiaan halua. Esim uusioperheen lapset tai samassa lastenkodissa kasvaneet lapset harvoin menevät aikuisena yksiin, vaikka eivät biologisessa mielessä mitään sukua toisilleen ole. Siksi tuon dokumentin sisarukset oli vähän eri juttu, koska eivät olleet kasvaneet samassa perheessä.Ja kun lapset vietiin heiltä. Se riipaisi kyllä sydäntä, että äidiltä viedään lapset. Olkoonkin sukurutsattuja lapsia, mutta minne ne lapset sitten joutuu? Pääsevätkö hyvään kotiin, vai poltetaanko ne roviolla? Ei kai niitä tapeta sentään? Steriloidaan? Estetäänkö heitä sitten elämästä normaalia elämää siksi, että syntyivät? Eihän lapsi voi päättää miten tähän maailmaan syntyy.

Vierailija

Lainaus:

kanssa mitkä ei siihen mitenkään kuulu!!!!! Homoudessa on kaksi AIKUISTA ihmistä, kenellekään ei ole haittaa, vapaaehtoista jne.Jos yh-äiti rupeaa harrastamaan seksiä 11- tai 14-vuotiaan lapsen kanssa, niin siinä EI OLE KAKSI AIKUISTA. Capice?
kapis kapis...entäs jos tämä äiti-poika-seksisuhde alkaa vasta kun poika täyttää 18 vuotta? Tai 25 vuotta? Tai 30 vuotta? Onko se sittenkin sallittua, kyseessähän on aikuiset ihmiset. Siis oletetaan tosiaan että lapsuus on aikuisikään asti normaali, ilman seksuaalista sävytettä.

Vierailija

Nyt kun he ovat saaneet itsensä hyväksytyksi niin kaiken maailman muut pervoudet hakevat itselleen samoja oikeuksia, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää.

Vierailija

kanssa mitkä ei siihen mitenkään kuulu!!!!! Homoudessa on kaksi AIKUISTA ihmistä, kenellekään ei ole haittaa, vapaaehtoista jne.Jos yh-äiti rupeaa harrastamaan seksiä 11- tai 14-vuotiaan lapsen kanssa, niin siinä EI OLE KAKSI AIKUISTA. Capice? Sitä ei saa hyväksyä tietenkään, koska lapsille on moisesta lisäksi hirveää haittaa. Sama jos perheen yhdessä kasvaneet sisarukset rupeavat vehtaamaan keskenään, niin siinä on ihan takuulla jotenkin moniongelmainen perhe taustalla, jossa seksisuhteista on mielenterveydelle haittaa, ja ongelma on muutenkin sairaan perheen oire. Eli todellakaan ei tarvi hyväksyä edes aikuisten välillä.Jos taas toisistaan erillään kasvaneet sisarukset tapaavat toisensa aikuisina tietämättä olevansa sisaruksia, niin silloin tilanne on huomattavasti kinkkisempi, koska kumpikin aikuinen, vapaaehtoinen, mielenterveyshaitta ei ole niin selvä jne. Onneksi nämä tapaukset ovat äärimmäisen harvinaisia, joten asian yhteiskunnallinen merkitys on luokkaa nolla.

Vierailija

Lainaus:

etäs jos tämä äiti-poika-seksisuhde alkaa vasta kun poika täyttää 18 vuotta? Tai 25 vuotta? Tai 30 vuotta? Onko se sittenkin sallittua, kyseessähän on aikuiset ihmiset. Siis oletetaan tosiaan että lapsuus on aikuisikään asti normaali, ilman seksuaalista sävytettä.
Tai milläs kiellät, aikuiset ihmiset? Ja voit kyllä ihan suosiolla unohtaa sen että lapsuus on tällaisilla tapauksilla aikuisikään asti normaali, se on selvää. Vaikkei varsinaista seksiä olisikaan.

Vierailija

lopettaisitteko liittonne ja hajoittaisitteko perheenne siinä silmänräpäyksessä?Minusta on aika paljon eroa sillä, kasvaako kaksi ihmistä samassa perheessä sisaruksina vai saavatko he myöhemmin, aikuisina tutustuttuaan kuulla olevansa sisaruksia. Kyllähän adoptioperheet ja uusperheetkin osoittavat sen, että perhesiteet ovat aika paljon muuta kuin biologiaa. Minusta sairasta on myös se, että kahta aikuista ihmistä, jotka EIVÄT TIEDÄ OLEVANSA SUKUA ja rakastuvat kauhistellaan ja yökötellään, ja heidän toimintansa katsotaan laittomaksi, mutta kun vaikkapa Woody Allen alkaa suhteeseen tytärpuolensa kanssa tämän kasvettua aikuiseksi, heidän liittonsa saa lain siunauksen...Minusta on etovaa, että ihminen voi ensin kasvattaa lapsen ja sitten naida tätä! Se, että kaksi sukulaissuhteestaan tietämätöntä aikuista ihmistä rakastuvat ja saavat sitten kuulla olevansa sisaruksia on lähinnä traagista...

Vierailija

"Eikös Suomessakin tapahtunut sotien jälkeen sellaista,että rintamalta / evakosta palasi sisar joka rakastui kotiseudulleen jääneeseen sisareen? Siis eivät enää tunteneet toisiaan (nimikin oli ehkä muuttunut, jos oli annettu ruotsalaiseen perheeseen) ja menivät kimppaan, saivat lapsia jne."Että siis sisar ja SISAR saivat lapsia keskenään? Varsin eksoottista!

Vierailija

kenellekään ei saa aiheutua fyysistä tai henkistä haittaa. Minkälaisia ne ihmiset olivat? Tasapainoisia, onnellisia, suhteessa tasa-arvoisia? Vaikka seksi olisikin aikuisten välistä, jos sitä on ruvettu harrastamaan esim. silloin kun toinen osapuoli on alaikäinen, niin koko juttu on enemmän kuin kyseenalainen. Oliko siinä kolme-nelikymppisiä, jotka sekstailevat onnellisina ja tasapainoisina perheenjäsentensä kanssa? Ovat töissä ja muuten elävät normaalia elämää? Sellaisilla jotka eivät ole tunteneet lapsena toisiaan tilanne voi olla erilainen ja normaalimpi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat