Onko paikalla äskettäin asuntokaupan tehnyttä?

Vierailija

Nyt se löytyi se unelmiemme asunto : ) , mutta paljon tarjota.

Nyt kun ottaa tämän tilanteen huomioon, eikös nyt ole ostajan markkinat??Kuinka monta % pois? Olisiko 20% liikaa?

Kommentit (11)

Vierailija

remontoitavaa oli, olisin tarjonnut enemmän, mut aivan urpo välittäjä, olisin halunnut talosta lisätietoja niin oli kiire myydä tuolle toiselle. Liekö jotain hämärää. Olisi kiva valottaa asiasta talon ostanutta, liekö häntä huijattu??

Nyt haaveilen halvasta kerrostaloasunnosta ilman miestäni, vain lapset ja minä, lähellä työtä, harrastuksia ja tukiverkkoa, lainaa 30-40te??

Vierailija

Eihän myyjät nyt mitenkään väkisin laita 20 prosentin tinkivaraa asuntoihin. Ostajan markkinat on silloin kun myyjän on pakko myydä. Me ollaan itse vaihtamassa nyt ja kyllä näyttää siltä, että suurin osa meidän hakemista asunnoista (isot rivarit Espoossa) on sellaisia, joista vanhemmat pariskunnat on muuttamassa Espanjaan, keskustan kerrostaloasuntoon, joten heillä on aikaa odotella oikeaa ostajaa. Pienissä perheasunnoissa voi olla hiukan ostajan markkinaa, koska monet alkavat rakentamaan ja asunto olisi saatava kaupaksi, jotta voi rakentaa loppuun.AInahan voi tietysti tarjota mitä vaan, mutta voi käydä niin, että vastatarjousta ei edes tule.Jos se on teidän unelmien asunto, niin sitten arvioitte sitä riskiä, että joku muu ostaakin sen teidän nenän edestä. Harmittaako kovastikin? Löytyykö kuinka helposti muita vastaavia? Jos olette tuota puoli vuotta hakeneet ja muita vastaavia ei ole tullut sinä aikana ja juuri tuon haluatte, niin sitten kannattaa varmaan tarjota aika lähelle pyyntiä.Jos asunto on ollut kauan myynnissä, asunto ei ole mitenkään erityinen, ei haittaa vaikka ostaisittekin parin kk naapuriasunnon tms., niin sitten kannattaa tehdä hiukan roisimpikin tarjous.

Vierailija

Lähtökohtaisesti ainakin 5 % pitää saada aina pois.

10 % jos asunto on ollut pidempään myynnissä, jos ei hintaa ole pudotettu vielä.

Ehkä jopa sen 20 %, kannattaa vertailla.

Jos kyse on jotain 500 000 euron asunnosta, joka on ollut vuoden myynnissä, voi reippaasti tarjota ainakin -15 % ja varmaan tulee kaupat.

Vierailija

löysi unelmien talon, tekivät tarjouksen ja laskivat että pitkällä juoksulla jollain 5 - 10 000 € ei ole merkitystä. Niinpä he lisäsivät pyyntihintaan euron ja näin ollen saivat unelmiensa kodin.

Vierailija

ja tarjottiin 18% vähemmän kuin oli pyynti. Ja kaupat tuli.

Kyllä myyjät kiittää kun osa ostajista pitää yhtä taloa niin ainutkertaisena, että on tosissaan tuota mieltä, että jollain 10 000e ei ole väliä!!!

20% alle voi tarjota, 10% vähintään. YLI pyynin tarjoaminen tällä markkinatilanteella on ihan oikeasti aivan helvetin tyhmää.

Vierailija

on nyt toinen sijoitusasuntoni myynnissä eikä 20% tinkimisvaraa todellakaan ole. Eli kaikki myyjät eivät todellakaan ole ns. pakkoraossa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat