Kenellä on varaa ostaa uusia rattaita/vaunuja?

Vierailija

Vauva kohta tulossa ja rattaat olisivat tarpeelliset. Mutta jumankekka mitä hintoja! Kävin kaupoilla lauantaina ja ihastuin sitten Emmaljungaan. Melkein 700 euroa! Kirpparilla sattui olemaan vain romuja tai yhdet Emmaljungat, 400 euroa KÄYTETYISTÄ.Onko kukaan onnistunut saamaan esim. Huuto.netistä kunnollisia ja järkevällä hinnalla (alle 200e)?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Lainaus:
Nyt tietysti ongelmana on se että meidän vauva on tosi uncool, kun joutuu kulkemaan viime vuoden väreissä :DPoison Ivy
Tarvinnee kriisiterapiaa.:D

Vierailija

mies pistää silmiään räpäyttämättä 30 000 € autoon, mutta ei latiakaan uusiin vaunuihin. Ovat kuulemma "kalliita".Tilasin yli 900 € vaunut ulkomailta, n. 650 €. Käytän niitä joka päivä 1,5v- 3v. Myyn vaunut pois esim. 250 € hintaan.

Ei ole minusta laatuun ja käyttöön nähden kallista!

Vierailija

Me ostettiin Emmaljungan cerox sportit uutena. Tuon julki myös sen että saimme ne sotilasavustuksena eli mie oli intissä ja silloin KELA maksaa vaunut, kaukalon jne. välttämättömyydet. Me tarvitsimme noi kaksi ja ajattelin että jospa saataisiin vaikka 300 euroa takas kun lasku oli kaupasta lähtiessä 790 euroa. SAIRAS HINTA! Seuraavalla viikolla tilillä oli 790, jes! Eli itsellämme ei olisi ollut varaa uusiin, mutta meillä oli huippu tuuri.Muutaman kuukauden hankinnasta ei ollut kyse vaan perustelinkin lappuun että haluan vaunujen kestävän seuraavan ja mahdollisesti myös sitä seuraavan vauvan ajan (jos pikkuisia meille suodaan). Esikoinen on kohta 3 ja edelleen lenkki yms pidemmillä matkoilla niitä käytetään mutta nukkumiskäytössä ovat päivittäin, menee siis koko vaunuajan. Erikseen rattaita ei ole tarvittu.Nyt tulossa on toinen vauveli kesällä ja sopivasti siirtyvät sitten sille. Luulisin ettäpäivähinta loppujen lopuksi tulee aika pieneksi, mutta aloitus on kyllä HIRVITTÄVÄN KALLISTA!!Onnea esim hyväkuntoisten ja järkihintaisten hankintaan!!-Bambi ja perhonen rv 21 ja 4-

Vierailija

Meillä n. 800 €:n Oran yhdistelmävaunut (vai millä nimellä niitä nyt kutsuttiinkaan) ja lapsi kyllä vielä kolmevuotiaana istui kauppa/lenkkireissuilla niissä. Vauva-aikana nukkui päivittäin ainakin vuoden ikäiseksi saakka.Eli jos viitsisi, niin voisi laskea jotakin päivähintaa vaunuille. Mielestäni yksi tärkeimmistä hankinnoista, noin päivittäistä käyttöä ajatellen.Eikä edes erityisesti kirpaissut ostosummaa maksettaessa. Oltiinhan tuolloin dink:kejä ja kovasti odotettu, ensimmäinen lapsi tulossa.Ja hyvää kun ostaa, niin kunnossa ovat edelleen toisellekin lapselle. Mutta edullisemminhan juuri niitä edellisen vuoden malleja/värejä saa, joskin eivät mielestäni nekään mitään halpoja ole.

Vierailija

aina löytyy sama narisia joka valittaa siitä että miks hankkia lapsia jos ei ole varaa ostaa juttuja sille....Painukoo kuusee sellaset, ehkäpä joku haluaa vain säästää rahaa, ehkäpä juuri sitä tulevaisuutta varten jolloin lapsi todella maksaa...!!Kaikki eivät suostu ostamaan melkein tonnin vaunuja koska siinä ei ole mitään järkeä....Toisilla sitä rahaa on kuin roskaa toisilla taas on rahaa mutta kuitenkin täytyy hieman kattoo mihi sitä laittaa.Me löysimme netistä suht halpoja vaunuja 300-450e... Kaupoista on ihan turhaa käydä katsomassa aivan älyttömiä hintoja..

Vierailija

Onneksi olemme saaneet käytettyinä vaunut, jotka eivät tosin ole ihan viime vuosien mallia. Ajattelin ostaa kaveriksi edulliset rattaat, jotka varmaan saan eteenpäin helposti. Näin meillä meni aiemmin kaksosten rattaiden kanssa. Halvoista rattaista sain puolet takaisin.800 euroa on tosi suolainen hinta muutaman kuukauden hankinnasta...

Vierailija

Onnemski mun vanhemmat ostivat ne meille ns. häälahjaksi. Silti etsin kohtuu hintaiset ja ne löydettiinkin. Ostettiin Pikku Hurmurista Brion kombit, jotka olivat vuoden 2006 mallistoa. Vauva syntyi 2008. Saimme rattaat todella edullisesti.Minäkin suosittelen etsimistä pidemmän aikaa. Kannattaa kyttäillä tarjouksia yms. Kyllä oikeat löytyvät!

Vierailija

kuluneet kärryt. Ei mitään pari vuotta vanhoja Emmaljungia kuitenkaan..Kyllä niissä se hinta pysyy aika korkeena, kun laadukkaat merkit tosiaan ovat laadukkaita.

Eri asia esim. Emma-merkki, nehän ei uutenakaan maksa juuri mitään, käytettynä saa tosi halvalla.. Mutta, se laatu, ei ne yleensä kestäkään kun sen yhden lapsen. Meillä on ulkounivaunuina sellaiset, käytetyt, siihen ne käy tosi hyvin, mutta ei puhettakaan että vaunulenkille niillä lähtisin..

Vierailija

Emmaljungan classic- yhdistelmät pehmeällä kantokopalla, ei mitkään uudenkarheat vaan varmaan jotain 97-2000 mallia. Lähes samannäköiset ne on kuin nykyisetkin mallit; kääntöaisa on, samoin ilmakumit, mutta esim. kangas ei ole tuollaista vettähylkivää vaan tavallista sinistä eikä ole integroituja hyttysverkkoja tms mutta osaan minä sen itsekin tuohon päälle laittaa :)

Näissä ei ollut hometta eikä mitään vikoja,ihan kelpo pelit ja maksoi vain 100e. Yhtä kevyesti nämä kulkee kuin siskon upouudet kallit samannäköiset, kiitos vaan myyjälle!Kannattaa katsella noista myyntipalstoilta, kyllä tällaisia vähän vanhempia halpoja on myynnissä. Jos hyvin pitää niin esim. Emmaljungat voi kestää vuosia siisteinä ja niistä ei sitten enää pyydetä niin paljon.

Vierailija

Mutta esim. Hobby Hallista saat osamaksulla uudet Briot.

Ostaisin itse Briot vauvalle. Ne kestää, huutonetistä et tiedä ovatko

homeisia tms, ja toisaalta, ne maksaa yhä sen 50 % uuden hinnasta

vähintään, ainoastaan tutun kauppaa saat halvemmalla.

Vierailija

Olleet käytössä vuoden mutta kopan joudun ostamaan uutena. Hinnaksi tulee kaikkiaan noin 300. ei ole mielestäni paha hinta kun uutena ilman koppaa noin 600-700.Joskus löytyy ihan hyviä ja edullisia. Mutta epäilen että emmaljungista saa kyllä maksaa aikalailla jos olleet esim yhdellä lapsessa.Huutonet ei välttämättä ole edullisin kanava. Me ostettii ihan keltaisen pörssin kautta, netistä kuitenkin löysin kohteen.Onnea etsintään.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat