Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paras pannukakkuohj)esi?(ov9

Vierailija

Laitatko siihen leivinjauhetta?

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

... vai näenkö viestit mitenkään avauksenteon aikajärjestyksessä?



Taisi jäädä pannarista pari munaa pois...



Kirsikka *testailee*

Vierailija

1 litra maitoa

1 tl suolaa

4 tl vaniljasokeria

6 dl vehnäjauhoja

4 munaa

100 g sulatettua voita tai margariinia



Sekoita maito, mausteet, jauhot, munat ja margariini

Anna turvota hetki. Kaada voidellulle peltille.

Paista 225 asteessa tarpeeksi kauan, noin 25 minuuttia



Ehdittekö te siellä muka jossain välissä leipomaankin?

Vierailija

7 dl vettä

1 dl maitojauhetta

3 kananmunaa

1 tl suolaa

2 dl vehnäjauhoja



Turvota puoli tuntia. Paista voidellulla leivinpaperilla 225 asteessa.

Nauti mansikkahillon kera.

Vierailija

Laitan aina sekä leivinjauhetta, että vaniljasokeria. Eka antaa kuohkeutta lisää (en tykkää littanasta pannarista) ja jälkimmäinen ihanan maun ja tuoksun. Tuon ohjeen saatuani en ole muuta käyttänytkään. Tärkeää muuten on, että jos teet leivinjauheella, taikinaa EI SAA yhtään seisottaa! Muuten se ei oikein toimi. Uunin pitää siis ehtiä lämmetä siksi kun taikina on valmis.

Vierailija

3 munaa

1 litra maitoa

2 tl suolaa

5 dl vehnäjauhoja.



Turvota ½ tuntia, jonka jälkeen uuni n. 200 C. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Pidä uunissa n. 40 min. Puolen tunnin kuluttua kannattaa alkaa jo seurailla, voi olla silloin valmista, riippuu vähän uunista.

Vierailija

Malinka:

Lainaus:


Laitan aina sekä leivinjauhetta, että vaniljasokeria. Eka antaa kuohkeutta lisää (en tykkää littanasta pannarista) ja jälkimmäinen ihanan maun ja tuoksun. Tuon ohjeen saatuani en ole muuta käyttänytkään. Tärkeää muuten on, että jos teet leivinjauheella, taikinaa EI SAA yhtään seisottaa! Muuten se ei oikein toimi. Uunin pitää siis ehtiä lämmetä siksi kun taikina on valmis.




Leivinjauheen kanssa pitää olla aina niin varovainen ja tarkka. Sitä paitsi, paras pannari on semmoinen, joka on vähän littana eikä turhan kuohkea :-)

Vierailija

4 dl maitoa

4 munaa

2 dl jauhoja (0,5dl grahamjauhoja + 0,5 dl riisijauhoja + 1 dl vehnäjauhoja)

2 rkl margariinia

(sokeria, suolaa)



Aikuisten versioon laitan 1tl suolaa ja pari tl sokeria, lapsille tehdessä en kumpaakaan. Sokeria saa sitten lisätä kukin itse valmiin pannarin päälle.

Jauhoja voi vaihdella mielen mukaan, sekaan voi laittaa myös esim leseitä.

Aineet sekoitetaan, kaadetaan voideltuun vuokaan, ja eikun uuniin noin 25 minuutiksi.



Maistuu parhaalta mansikoiden ja kermavaahdon kanssa!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat