vauvan nenä tukkoinen , niiskurilla ei saa tyhjäksi....

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

pitäisikö ostaa suolaliuos tippoja vai muita konsteja ?? tukkoisuus häiritsee nukkumista.ikää 9 viikkoa.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

meille sängyn viereen, höyryhengitystä kylppärissä. Kannattaa myös muutamia kertoja päivässä ottaa vauva syliin, aseta vauvan pää polvien päälle ja ojenna omat jalat hieman suoremmiksi alemmas jotta vauvan pää on alempana kuin alavartalo. Läpsyttele kevyesti molemmilla kämmenillä lapsen rintakehän alueelle muutaman minuutin ajan ja toista hartiapuolelle. Auttaa limaa nousemaan ylös ja lapsi saa yskittyä sen paremmin pois.

Vierailija

..jos et vielä ole kohottanut. Saa olla aika reippaasti koholla.

Keitettyyn veteen voi itsekin sekottaa suolaa ja huuhdella lapsen nenää (jäähdytetyllä;) liuoksella. Pipetti, lääkeruisku, pilli, tai niiskuri on hyvä apu nenän huuhtelussa.

Vierailija

Keittosuola liuottaa ja sitten on helppo esim. paperin kulmalla pyyhkäistä räkä pois. Tai sitten jos tulee aivastus niin räkä tulee kurkkaamaan niin helppo pyyhkiä =)

Vierailija

paras apu on keittosuolaliukset ja höyryhengitys. Lasken kuumaa vettä kylpyhuoneessa ja menen vauvan kanssa sinne hetkeksi aikaa oleilemaan.

Vierailija

että kostuttaa pumpulia ja muotoilee siitä sellaisen pienen tupon ja hellästi pyöräyttää nenäreiässä.On toiminut meillä parhaiten,vaikkei olekaan mukava toimenpide.

Vierailija

Ensin keittosuolatippoja nenään. Sitten vesihanalle ja (lämpimän) veden kanssa " lypsetään" räät pois nenästä. Tämä on kokeiltu ja hyvä konsti meidän perheessä (opittu yhdeltä lääkäriltä). Myös se " imuletku" , jolla räät imetään sieraimista, on ollut tehokas keino helpottaa pienen oloa. Niisturista ei oo mihinkään!

Vierailija

Omalta äidiltäni oppinut, eli halkaise sipuli ja laita lapsen sänkyyn yöksi päänmolemmille puolille. Auttaa!!! Ei tietenkään sovi kaikille, voimakkaan hajun vuoksi.

Lisäksi käytän myös keittosuolaliuosta ja sitten pumpulipuikolla nenä puhtaaksi!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat