Kuinka varmaa on ultran ennuste sukupuolesta?

Vierailija

Kävin ultrassa rv 13 ja risat ja sairaanhoitaja sanoi, että hänestä näyttää tällä hetkellä selvästi, että tulija olisi poika. Mutta miten on. En ruvennut tivaamaan, että no kuinka varmasti se nyt siltä näyttää.... Nyt vasta jälkeen päin tuli mieleen pohtia asiaa. Voiko näin varhaisessa vaiheessa sanoa mitään varmaa? Onko teidän ultra ennusteet pitäneet paikkansa ja millä viikolla olit ultrassa?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Piti vielä kyllä kysyä hoitajalta, että kumpihan mahtais olla...

Oikeassa olimme, pojuhan sieltä tuli.

Kaverilla taas sanoivat, että tytöltä vauva näyttää. siis useammassakin ultrassa olivat sitä mieltä, mutta olipa yllätys, kun poika tulikin!!

Vierailija

Itselläni ennuste piti paikkaansa ja luotin siihen täysin: ultra tehtiin rv:lla 25 ja poika mokoma pyllisti suoraan kohti " kameraa" ja harotti jalkojaan. Ei jäänyt kenelläkään, edes maallikolla, se sukupuoli epäilyn alaiseksi :=)

Vierailija

tosin minä olin tämän viimesen aikana varma että on poika kun kaksi pallukkaa näkyi selvästi,ultraaja sanoi että on häpyhuulet,voivat kuulemma olla aika isot tuossa vaiheessa,tyttöhän sieltä tuli.

Vierailija

Ei jäänyt paljon epäilyksiä kun täti sanoi että poika tulee, tuossa näkyy kivekset. Olisin hieman ihmetelly jos niin ei olis käynyt.. Poika siis tuli!!

Vierailija

varmaan pitää jo melko hyvin paikkaansa, tuossa vaiheessa en kyllä luottaisi vielä yhtään. Itselleni on kaksi kertaa katsottu, ja oikeassa oli molemmilla kerroilla.Virheitä sattuu kait lähinnä niinpäin, että sanotaan, et on tyttö tulossa, ja onkin poika. Toisinpäin on harvinaisempaa. Siis rv 18-20.Vierailija

Pitkin raskausaikaa oltiin varmoja että esikoinen on tyttö-> poika tuli. Kuopuksen kanssa suunnilleen päin vastoin, taas meni ennuste pieleen. Siskollani ja parhaalla ystävälläni sama juttu, vaalenpunaista hankittu ja poika tuli.

Vierailija

Mutta hänellä olikin käytössä 3-D laitteet, ja syvä asiantuntemus. Hän katsoi sukupuolen kuulemma virtsateiden rakenteesta, kun " pippeli" voi hyvin olla myös jalkovälistä pilkottava napanuoranmutka jos tietystä kulmasta katsoo.

Vierailija

Raskauden keskivaiheen jälkeen on taas vaikeampaa nähdä sukupuoli.Kolmesta lapsestani kahden sukupuoli on ollut tiedossa jo ennen synnytystä. Poikani sukupuoli näkyi viikon 36 ultrassa ja piti paikkansa.

Tyttäreni sukupuoli puolestaan nähtiin viikolla 18 ja piti sekin paikkansa. Tyttärestä ultraava lääkäri sanoi, että tulos on 100% varma.Paikkansa pitävyys riippuu kovasti lääkäristä. Esim. Etelä-Euroopan maissa, missä lapsen sukupuoli selvitetään lähes jokaisessa perheessä, virheitä tapahtuu todella harvoin. Sen sijaan Suomessa sukupuolen selvitys on harvinaisempaa, joten lääkärit eivät ole harjaantuneet sukupuolta katsomaankaan. Nykyisin se on täälläkin jo tavallisempaa. Esikoisestamme ei lääkärit täällä edes suostuneet sukupuolta katsomaan.

Vierailija

Tosin ultraaja kertoi vasta kun itse puhelin että olen ihan varma että poika tulee kun on semmoinen tunne.Ultraaja sanoi että taitaa olla ihan oikea tunne.ihmettelin että miten sen voi näin aikaisin sanoa niin ei kuulemma ulkoisista sukupuolielimistä vaan virtsateiden rakenteesta näkevät.Mielellään vaan eivät kuulemma kerro koska erehtymisen vaara toki on ja voi aiheuttaa joillekkin kovankin pettymyksen jos on " väärä" sukupuoli.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat