(Jatka tarinaa..) " Aihe vapaa" laiset lähtivät viikoksi mökille, keskelle ei mitään.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Perille päästyään..

Sivut

Kommentit (137)

Vierailija

Äiti-mammasen taskusta putosi kasa nimilappuja, mukana myös tuo unohtunut vierailija-lappu. Siitäkös nousi ennen kuulumaton älämölö, jossa Telho ja A-C:kin unohtui.

Vierailija

G: Minkä alan koulutus teillä on?

Paljastui, että paikalla oli myös lastentarhanopettajia, sairaanhoitajia ja, kauheaa! Lähihoitajiakin! Vierailijat riemastuivat ja alkoivat kiivaasti sättimään miten huonosti he työnsä hoitavat.

Vierailija

naukuva pieru vetäisi pillu ilkiön pois telineen alta ja aloitti ensiavun. Hän asetti pakaransa ilkiön kasvojen lähelle ja päästi pitkän,naukuvan pierun. Siinä samassa ilkiö pompahti iloisesti pystyyn ja sanoi:

Vierailija

Taivaalta oli laskeutumassa helikopteri. Helikopteri laskeutui mökin eteen ja ulos astui kaikkein kaunein ja upein mamma ikinä, hänestä näki kuinka hän piti itsestään huoltaan ja myös havaittavissa oli täydellinen elämä ja äitiys. Hänellä oli kaulassaan lappu jossa luki Stella80. Mamman huokasivat syvään, ja kamala supina alkoi, eikö tuo olekkaan provo????Stella80 astui sisälle mökkiin ja mammat antoivat hänelle tietä. Päästyään keskelle mökkiä hän käänsi kaulassaan olenvan lapun ympäri ja toisella puolella luki VALVOJA.Mamman kauhistuivat ja supina alkoi taas, miksi tämä mökki reissy pitäisi poistaa eihän tässä ollut mitään loukkaavaa yms.Silti Valvoja otti hoitaakseen mökin poiston ja mammat lapsineet joutuivat palaamaan kotiinsa.Mammat palasivat omaan elämäänsä ja jatkoivat sitä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ne jotka olivat vannoneet avioeron, karppauksen ja kokoikä imetyksen nimeen unohtivat lupauksensa. Kaikki unohtivat koko reissu, se on yksi niistä asioista joista ei enää koskaan puhuta.Kerran yksi uusperheellinen kysyi ketjussaan neuvoa mökkireissua varten, mutta ketju ilmoitettiin välittömästi asiattomaksi.Loppu hyvin kaikki hyvin!Aaven!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat