TÄMÄN PÄIVÄN HESARISSA :DD!

Vierailija

CATRIINA CISULINA MARGARETHA ERKKILÄ!!!Olikohan vaikea raskaus kun pitää lasta tuolla tavoin rankaista..

Sivut

Kommentit (119)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


lasten nimet Yazmine, Yadelle, Yedizza, Yeminda, Yonathan ja Yoachim! Sukunimi ihan tavallinen suomalainen Rautavaara. Aika erikoisia : )
Vierailija

Mistäköhän ne kakarat saavat ideat kiusaamiseen? Tulisiko mahdollisesti jonkinlainen malli kotoa? Ei osata lapsista suvaitsevia kasvattaa.

Vierailija

kaikki suomalaisen sukunimen kanssa olevat c-nimet mutta tiedän että jotkut on just vastakkaista mieltä. ja tosiaan c-nimistä että äitihän voi olla ruotsinkielinen tai ulkomaalainen, sitä ei voi tietää esim Linda-nimestä. ja jotkut vaan tykkää kirjottaa nimet c:llä joten kirjottakoot. cisuliina on kieltämättä vähän erikoinen, mutta mullekin tuli mieleen vanhemmat jotka todella ovat ihastuksissaan pienestä vauvastaan. ja kun vauva on pieni niin ei varmaan kovin moni pysty kuvittelemaan häntä nelikymppisenä. ja sitten kun tämä ikäpolvi on nelikymppistä niin kaikilla on jotkut sen ajan nuorien mielestä " hassut" nimet. itelläni on erikoinen kolmas nimi ja kyllä sitä aina pienempänä hävetti sanoa kun kaikki ihmetteli ja kauhisteli. nyt ei enää haittaa.

Vierailija

jotka jaksatte käydä kimppuun kun mitkäkin pikku lapset! Aikuinen ymmärtää jo seuraukset ja aikuisen pitäisi ymmärtää osata käyttäytyä. Ei kukaan anna lapselleen nimeä joka on OMASTA mielestään kauhea, vaan kauniin nimen. Annetaan siis tämän pienen tytön olla ylpeä nimestään ja tuntea että vanhemmat on sen rakkaudella antaneet, eikä laiteta tällaista haukkumiskäyttäytymistä omiin lapsiimme. Me sen suureksi osaksi opetamme.Piste.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat