Keneltä Huutonet myyjältä et enää osta tavaraa ja miksi?

Vierailija

Palstalla tuntuu olevan se meiniki, että kaikki on käytävä. Valittaa ei saa ja varsinkin se keskustelupalsta siellä on vertaansa vailla. Jos annat negatiivisen palautteen aivan syystä niin sepä kosketaan ja annetaan samalla mitalla takaisin. Miksi siellä on mahdollista edes antaa mitään negatiivista palautetta, kun sitä ei kukaan uskalla antaa.

Sivut

Kommentit (185)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Tosi typerää käytöstä.Hanki elämä.
..... luulisin että olen nähnyt paljon paljon enenmän kuin sinä, että älä puhu elämästä mitään, jos e tuskalla esiintyä omalla nimelläsi, olet vellihousu ja PrööööööööööööööööT!

Mauri JärviharjuVierailija

myy sellaista laatua, ett sitä ei enää yhden pesun jälkeen voi päälle lapselle laittaa, TÄYNNÄ NYPPYÄ näyttää 10 vuotta vanhalta, HYI!! Itse lankaan menneenä vielä 3 asua samalla kertaa joululahjaksi pojalle, jotka pesin vasta kun joulu oli mennyt!

Vierailija

Aika yksioikoista yleistystä. Usein se teilaaminen tulee aivan aiheesta(kin). Säännöt on huutonetissä tarkoitettu noudatettaviksi. Kaikki eivät tätä tunnu oikein sisäistävän. Tätä keskustelua lukiessa tulee vain mieleen, että on saatu jonoon toinen toistaan parempia rutisijoita. Millon tuotteet ovat paskoja kovalla hinnalla tai milloin joku tietty käyttäjä kyttää toisten tekemisiä. Myyjiä on huutiksessa paljon ja valtaosa hoitaa kauppansa kunnialla tuotteen kuvauksesta lähtien. Typerää yleistää pienen ryhmän takia koko huutonetin myyjäkunta. Ja aina täytyy muistaa, että kun ostetaan käytettyä ei voi olettaa saavansa parilla eurolla uutta! Ja usein on kyseessä kahden ihmisen erilaiset näkemykset tuotteen kunnosta.Varsin kritiikittömästi täällä tunnutte myötäilevän toistenne raakoja yleistyskommenttejanne. Ehkäpä tämä on sitten oikea foorumi teidänlaisillenne ns. kitisijöille, jotka eivät tunnu näkevän omissa toimissaan tai sanomissaan mitään huomauttamista. Uutta tavaraa saa kaupasta. Ja monia huutonet käyttäjiä olette täällä mollanneet, mm. keskustelupalstatoiminnasta, anonyymisti tottakai. Ja usein parjatut henkilöt harvoin ovat aloittaneet niitä alatyylin kommentointejaan, yleensä se lähtee sieltä toiselta. Niin, sitähän on sitten kiva tulla tänne samanmielisten kanssa joukolla itkemään. Kantti kun ei riitä kommentoida sillä palstalla, mitä täällä nyt parjaatte. Niin, käyttäjätunnukseni huutiksessa on andymccoy. Tervetuloa keskustelemaan/vittuilemaan/parjaamaan, muuten vaan kommentoimaan tai keskustelemaan. Kyllä siellä asialliseen keskusteluun pystytään. Niin metsä vastaa jne... Peiliinkin joskus kannattaa mulkasta. Mutta sillä omalla käyttäjätunnuksella, eikä anonyymisti kuten täällä. En näe syytä rekisteröityä tällaiseen rutinafoorumiin. Olkoon tämä viesti kaksi asiaa yhdellä kertaa, ensimmäinen ja viimeinen!Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Häiriintynyttä sakkia huutonetissä.
Olen samaa mieltä. Koko joukko jotenkin sisäänlämpiävää ja kummallista. Uusi keskustelija teilataan samantien. Siellä on joku omppupomppu (mätä omena!) , joka on kaikkein aggressiivisin ja nähtävästi varsinainen kyttäkaisa ja besserwisser. Kielenkäyttö pelkkää navanalusta. Käy katsomassa kaikki aihepalstat ja kommentoi verhojen väreistä naistenvaatteisiin. Epäilen, että on vaikeasti häiriintynyt! Luen silloin tällöin keskustelupalstoja ja ei niistä saa muuta kuin pahan mielen. Ei minkäänlaisia käytöstapoja koko äijälaumalla. Uskomatonta joukkoa!
Vierailija

esim jos ostaja tuntee itsensä petetyksi ja antaa myyjälle neutraalin niin tulee sähköpostiryöppy ja kommentit palautteen perään ja blaa blaa...Vierailija

viedä kierrätysboksiin. Hinnalla millä hyvänsä näitä laatuhynttyitä kaupataan ja hymyillään vaan että Heh sainpas tuonkin rytkyn jollekkin tyhmälle myytyä.

Vierailija

Siellä keskustelupalstalla on aikamoinen meininki,naisia haukutaan " rättikaupoista" , miehiä ei teilatakaan yhtä nopeasti. Ulkopuolisten on erittäin vaikea ymmärtää esim. ompun " järkiperäisyyttä" jos joka toinen sana on tollo,vittu tai perse.

Olisi aika myös teidänkin, arvoisat huutonetin keskustelupalstan vakijuttelijat,mennä itseenne ja miettiä miltä toimintanne näyttää muiden mielestä,vaikka omasta mielestänne olettekin asiallisia.

Sinun (Andy) keskustelutaidoissasi ei ole mielestäni valittamista,mutta useat muut herrat jotka siellä kokoajan keskustelevat saisivat todellakin vähän miettiä tekosiaan ja sanavalintojaan välillä.Aika yksioikoista yleistystä. Usein se teilaaminen tulee aivan aiheesta(kin). Säännöt on huutonetissä tarkoitettu noudatettaviksi. Kaikki eivät tätä tunnu oikein sisäistävän. Tätä keskustelua lukiessa tulee vain mieleen, että on saatu jonoon toinen toistaan parempia rutisijoita. Millon tuotteet ovat paskoja kovalla hinnalla tai milloin joku tietty käyttäjä kyttää toisten tekemisiä. Myyjiä on huutiksessa paljon ja valtaosa hoitaa kauppansa kunnialla tuotteen kuvauksesta lähtien. Typerää yleistää pienen ryhmän takia koko huutonetin myyjäkunta. Ja aina täytyy muistaa, että kun ostetaan käytettyä ei voi olettaa saavansa parilla eurolla uutta! Ja usein on kyseessä kahden ihmisen erilaiset näkemykset tuotteen kunnosta.Varsin kritiikittömästi täällä tunnutte myötäilevän toistenne raakoja yleistyskommenttejanne. Ehkäpä tämä on sitten oikea foorumi teidänlaisillenne ns. kitisijöille, jotka eivät tunnu näkevän omissa toimissaan tai sanomissaan mitään huomauttamista. Uutta tavaraa saa kaupasta. Ja monia huutonet käyttäjiä olette täällä mollanneet, mm. keskustelupalstatoiminnasta, anonyymisti tottakai. Ja usein parjatut henkilöt harvoin ovat aloittaneet niitä alatyylin kommentointejaan, yleensä se lähtee sieltä toiselta. Niin, sitähän on sitten kiva tulla tänne samanmielisten kanssa joukolla itkemään. Kantti kun ei riitä kommentoida sillä palstalla, mitä täällä nyt parjaatte. Niin, käyttäjätunnukseni huutiksessa on andymccoy. Tervetuloa keskustelemaan/vittuilemaan/parjaamaan, muuten vaan kommentoimaan tai keskustelemaan. Kyllä siellä asialliseen keskusteluun pystytään. Niin metsä vastaa jne... Peiliinkin joskus kannattaa mulkasta. Mutta sillä omalla käyttäjätunnuksella, eikä anonyymisti kuten täällä. En näe syytä rekisteröityä tällaiseen rutinafoorumiin. Olkoon tämä viesti kaksi asiaa yhdellä kertaa, ensimmäinen ja viimeinen!Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Häiriintynyttä sakkia huutonetissä.
Olen samaa mieltä. Koko joukko jotenkin sisäänlämpiävää ja kummallista. Uusi keskustelija teilataan samantien. Siellä on joku omppupomppu (mätä omena!) , joka on kaikkein aggressiivisin ja nähtävästi varsinainen kyttäkaisa ja besserwisser. Kielenkäyttö pelkkää navanalusta. Käy katsomassa kaikki aihepalstat ja kommentoi verhojen väreistä naistenvaatteisiin. Epäilen, että on vaikeasti häiriintynyt! Luen silloin tällöin keskustelupalstoja ja ei niistä saa muuta kuin pahan mielen. Ei minkäänlaisia käytöstapoja koko äijälaumalla. Uskomatonta joukkoa!
[/quote]
Vierailija

Yksi hyväkuntoinen haalari, siis piti olla, mutta karheutumaa vaikka millä mitalla polvissa ja takapuolessa. Annoin negan ( sain kostonegan)

Toinen ostos: mekko, ei sekään hyväkuntoinen , vaikka kuvaus näin kertoikin.

Kolmas: t-paita, koka piti olla 86 cm, ja oli todellisuudessa n. 68 cm

Vierailija

Kirjoittaja poppi (229) Kirjoitettu: 25.03.2004 21:30:11

Ne kaameat kotkottajat, joita lähes kaikki miehet karttavat, näkevät sovinismia joka paikassa. Fiksut naiset eivät ota joka asiaa naisasiakysymyksenä. Onneksi tämän palstankin vakionaiskirjoittajat ovat näitä älykkäämpiä yksilöitä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat