Olen nailla Vauva sivuilla aika vahan kaynyt. Nyt menin tuonne Seksi-keskustelu palstalle. Ja voi kauheata mita kaikkea siella kirjoitellaa...

Vierailija

Kuvottavia aiheita miten te voitte lukea tai kirjoittaa sellaisia. Löytyy aihetta parinvaihdosta, anaaliseksistä, asennot Top5, bi henkisyys.... Miten julkeavat tuollaisista kirjoittaa?Asiahan on niin että parinvaihto on todella epänormaalia. Miten sellaista edes tehdään? Ja asennoista oletteko koiria, vai miksi sellaisia eläimellisiä asentoja?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Seksi on normaali asia jossa ei ole mitään hävettävää ja siitä saa myös keskustella! Seksiin kuuluu erilaiset asennot, joillekkin peppupanot ja jotkut saa intonsa parinvaihdosta, so what??!Mitä se sua liikuttaa, vai onko seksi sulle jokin tabu josta ei saa puhua muille kun omalle rakkaalle ukolle? Täällä jos missähän siitä on hyvä anonyyminä keskustella ja kysellä!Joten jos ei aihe kiinnosta niin älä sitten lue niitä!

Vierailija

Jos eivät kuulu sinun maailmaasi (ok sekin, suurin osa mainitsemistasi ei ole munkaan juttuja), niin eihän sitä koskevia aiheita tarvitse lukea. Ei kai se sinua voi haitata, mitä muut aikuiset ihmiset keskenään vapaasta tahdostaan tekevät.

Vierailija

Kiihotun huomattavasti enemmän perseeseen kohdistuvasta huomiosta kun rintojen hipelöinnistä.Mutta et sä oo mikään tuomitsemaan niitä jotka harrastaa anaalia, jos se ei sulle sovi niin sitten ei, joistakin se vaan on mukavaa.. Kaikki ei ole samanlaisia kuin SÄ! Mietippä sitä, ennenkun alat ketään haukkumaan.Ja edelleenkään et vastannut että miksei anaalia harrastavat olis naisia?? PERUSTELE?

Vierailija

se ei kyllä ole voin vaikka alkaa bussissa puhumaan seksistä ja minulla ei hirveän matala ääni ole. seksissä ei ole mitään hävettävää ja minusta siitä täytyy voida puhua avoimesti.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat