minkämaalaiset on teidän mielestä rumimpia?

Vierailija

Ja tää nyt ei siis ole rasismia, ihan puhtaasti vaan jos ulkonäöstä puhutaan.

Mun mielestä venäläiset on aivan kauhean näköisiä. Rumanmuotoisia päitä.

Sivut

Kommentit (73)

Vierailija

Makuasioissa ei ole " oikeasti" :DMinun " oikeasti" on, että suomalaiset miehet ovat maailman sexyimpiä.Rumimpia miehiä ovat jamaikalaiset ja somalialaiset. Sitten on venäläiset isonenäiset naiset, yrrgh.

Vierailija

Ja yleensä muutenkin pohjois-Eurooppalaiset miehet. Ja en kyllä huolisi kiinalaista tai eskimoakaan. Enkä ihan mustaa.Komeimpia miehiä ehkä italialaiset ja arabit.

Rumia naisia saksalaiset.Lattarit ja arabinaiset kauniita. Ja kyllä, monet somalinaiset ovat tosi kauniita. Harva heitä vaan näkee kotioloissa ilman peittäviä huiveja hiukset laitettuina ja meikeissä.

Vierailija

Noh, sanotaanpa vaikka, että amerikkalaiset. Kalama yleistys, mutta lähinnä on tässä mielessä se, että amerikkalaiset ovat niin kovin lihavaa kansaa, ja semmoinen todella paha ylipaino on kyllä minusta aika kamalaa katsottavaa.Slaavilaiset, pohjoismaalaiset, britit, välimerenmaalaiset, itä-afrikkalaiset, mongooliaiset ja muutkin aasialaiset sen sijaan ovat minusta kaikki kovin kauniita. Varsin kauniina kansana pidän Masai-heimon ihmisiä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat