Nyt meni arvostus Tanja Karpelaa kohtaan! OV

Vierailija

" Dogit lopetettiin, kun perheeseen syntyi vauva. Tosin Tanja selitteli, että toinen niistä oli vähän sairastellut, joten ei niitä ihan pelkästään vauvan takia tapettu. Hän kuitenkin myönsi, että on paljon helpompaa hoitaa vauvaa, kun ei tarvitse hoitaa koiria samalla..Molemmat lopetettiin siksi, että se terve koira olisi surrut liikaa sitä sairasta, jos vain toinen olisi lopetettu. Siksi päätettiin lopettaa molemmat kerralla"

.." Kaksi eriväristä doggia, joidenka risteytys suomessa on kiellettyä, ja niillä oli Karpeloilla silloin aikoinaan pennut.Lehdissä esiteltiin sitä " hienoa" pentulaatikoa (jonka reunat oli 5 cm korkeat!)Ja sit ne dogit häviskin.Sitä ennen, oli Tanja, os, Vienonen, yrittänyt ostaa tuttavaltani harlekiini väristä doggia, mutta jota ei myyty hänelle, kun niitä missikeikkoja jatkuvasti veti. Meni ja osti siis sitten mustan (dogin)muualta..Onpas siinä semmoinen koiranostaja Ministerin tittelistä huolimatta, jolleen koiraa myis ikupäivänä" .." Se dogi ei koskaan oppinut sisäsiistiksi.Tuskin Tanja sitä edes yritti opettaakaan. Lenkillä sitä ei myöskään käytetty.Samoin kävi toisen dogin..Koirat lopetettiin koska kävi mahdottomaksi hallita kahta sotkevaa koiraa ja sitten vielä vauvaa.Surullista.Tanja ei saisi koiraa ottaa minun mielestäni. ellei sitten ole kasvanut ihmisenä vastuuntuntoisemmaksi.."http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/055420-2.html

Sivut

Kommentit (141)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


mutta hoitaako sittenkään.Muistan nuo lopetusjutut. Itselläni kaksoset syntyivät, kun perheessämme kaksi palveluskoiraa. Ok, koirien lenkitys jäi aluksi hieman vähemmälle ja olivat talon toisessa siivessä useammin.Nykyään kaikki sulassa sovussa sikin sokin.Koirasuden harkinta pudottaa kyllä älykategoriassa Karpelan roimasti alariville! Samoin tuo malamuutin hankinta. Ei se rivitalo, mutta ajanpuute. Malamuutti on työkoira.Aaargghh!!Eikös kulttuuriväki ole ollut myös hieman hämillään ministerin valinnoista työsaralla?


Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


muistan kun luin Me naisista, että Karpela eristi koiransa talonsa alakertaan, koska " ne haisivat ja sotkivat" . Nämä olivat siis doggeja. Sitten ne lopetettiin, kun lapsi syntyi " kun ei aika riittänyt enää koirille" . Meidän Perhe -lehdessä oli tosiaan kolumni, jossa pähkäili koiranhankintaa. Samaisessa kolumnissa aikaisemmin oli kertonut, kuinka hän ei ehdi olla lastensa kanssa, mutta isovanhemmat hoitavat sen homman.Itsekin malamuutinomistajana tiedän, millainen rotu on kyseessä. Malamuutit ovat järjestään ulkokoiria, voimakkaita ja voimakastahtoisia eivätkä tosiaan sovi ensimmäiseksi koiraksi. Malamuutti tarvitsee aika paljon koulutusta sopiakseen perhe- tai seurakoiraksi (tai edes sisäkoiraksi!). Ei siis mene siinä sivussa, kuten ehkä seurakoiraksi jalostettu doggi. Toivon vaan, ettei kukaan vastuuntuntoinen malamuuttikasvattaja ole Karpelalle pentua myynyt.
Vierailija

Yllättävän ison osan ihmisistä eläintenpito on sitä mitä on, eikä julkisuus sitä miksikään muuta. Kivoja koristeita tai statusymboleita, eikä hoidosta ja eläimen tarpeista niin väliä. Voipi olla alaskanmalamuutti pulassa Karpelan kanssa...miksi ylipäänsä ihmiset, ottavat liikuntaa, aktivointia, koulutusta ja ennenkaikkea SEURAA tarvitsevia elämiä, jos työ-ja muiden asioiden kannalta eivät voi niiden kanssa olla. Uuden koiran kanssa pitäisi varautua lähes omistautumaan sille pari kuukautta, ja senkin jälkeen olla töissä korkeintaan se 8h päivässä. Ei onnistu Karpelalta. Hänen aiemmatkin lajinsa ovat olleet sellaisia, ettei 4 tuntia ulkoilua riitä vielä. Mutta kuten kerrottu, niiden kanssa ei oltu ja ne lopetettiin...ja taas sama juttu.

Vierailija

Siksikö koiria saa tappaa muuten vaan, kun joku tappaa lapsiakin?Pistää vihaksi tollanen ääliömäisyys.Vierailija:

Lainaus:


ja laiminlyödään LAPSIA!! HERÄTKÄÄ
Vierailija

Nyt se sitten selvisi, että tällä ihmisellä ei ole mitään vastuuntuntoa eläimiä kohtaan. Jos ottaa koiran, vieläpä vaativan rodun, pitää tosiaan olla kotona riittävästi ja kouluttaa ja lenkittää eläintä. Lasten vastuulle sitä ei voi jättää.Mutta jos eläin on kertakäyttölelu, niin siitä vaan. en käsitä miten hän saattoi edes harkita lapsiperheeseen koirasutta, ei taida järki päätä paljon pakottaa.

Vierailija

Eipä koirien tarvinnut enää kärsiä. Joskus on myös itsekästä pitää koiria, jos ei kerran siihen ole aikaa tai ei pysty. Pitääköhän kaikki niin hyvin koiriaan, vaikka siltä näyttää.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Eipä koirien tarvinnut enää kärsiä. Joskus on myös itsekästä pitää koiria, jos ei kerran siihen ole aikaa tai ei pysty. Pitääköhän kaikki niin hyvin koiriaan, vaikka siltä näyttää.
PSIAANKAAN hoitamaan itse?

Vierailija

Pentua halutaan, ollaan niiiiin Kennelliiton jäseniä, käydään näyttelyissä, ostetaan viimeisen päälle hienot jutut koirille, annetaan niiden elää pomoina kotona niin ettei edes vieraat saa olohuoneen sohvalle istua... ja kun tulee tylsyys ja huomataan että koira ei olekaan enää ihanan pieni pentu, niin sysätään hoito toisille (omille vanhemmille yleensä) tai sitten käytetään " pikapaskalla" ulkona.Toinen eläinrakkaudestaan tunnettu ystäväni on myös yksi niistä joka soitteli Anja Eerikäiselle ja teki valituksia toisten koirista. Itse tappoi kolme kissanpentua laittamalla ne jätesäkkiin, lopetuttu kaksi koiraansa ja haalii edelleen (ikää nyt yli 30) erilaisia eläimiä kilpikonnista marsuihin... eikä mistään pidä huolta.Eli usein ne ihmiset joiden elämässä ei olekaan kaikki hyvin ja ovat yksinäisiä tai jopa juoppoja niin huolehtivat eläimistään paremmin kuin nämä koiratarrat autoissa ja Sertit taskussa viilettävät ihmiset. Ja syytä olisi katsella Kenneleihinkin: Yllätys oli meillekin valtava kun oman koiramme otimme kuinka siellä kovalla kädellä kasvatettiin koiria... ja sitten sanottiin että koira oppii parhaiten palkitsemisen kautta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat