Vierailija

tulevissa Ateenan Olympialaisissa. Sehän on varma, että ählämiterroristit haluaa maailman otsikoihin oman jälkensä ja tappaa niin mahdollisemman monta ihmistä kerralla, kuin vain suurissa tapahtumissa ihmisiä on!SCARY!

Sivut

Kommentit (29)

Se on nyt tulkittu niin että tuo 7 tarkoittaa heinäkuuta ja kisat ovat ateenan olympialaiset.

Nostradamus on ennustanut myös wtc tuhon, napoleonin, maailmansodat, Hitlerin jne...

Nostradamus ei uskaltanut antaa ennustuksissaan tarkkoja vuosia, sillä hän pelkäsi että muuten häntä syytetään noituudesta.

Nostradamus on ennustanut myös kolmannen maailman sodan (no joka puolella soditaan jo).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seitsemässä veljeksessä olisi myöskin ollut ennustettuna WTC-tornien tuho. Tämä kirjoittaja oli lainannutkin sen kohdan tekstiinsä -uskottavalta kuullosti- mutta heikkona Kiven tekstien tuntijana en ota itse siihen kantaa. (Älkää kysykö mitä siinä luki, en millään muista -melkein kolme vuotta aikaa kulunut jo.)

The chief of London through the realm of America,

The Isle of Scotland will be tried by frost:

King and Reb will face an Antichrist so false,

That he will place them in the conflict all together.The year 1999, seventh month,

From the sky will come a great King of Terror:

To bring back to life the great King of the Mongols,

Before and after Mars to reign by good luck.The present time together with the past

Will be judged by the great Joker:

The world too late will be tired of him,

And through the clergy oath-taker disloyal.Earth-shaking fire from the center of the earth.

Will cause the towers around the New City to shake,

Two great rocks for a long time will make war,

And then Arethusa will color a new river red.The king will want to enter the new city,

Through its enemies they will come to subdue it

Captives liberated to speak and act falsely,

King to be outside, he will keep far from the enemy.TÄMÄN ENNUSTUKSEN ON SANOTTU KOSKEVAN 11.9.2001 WTC TUHOA:" In the City of God there will be a great thunder,

Two Brothers torn apart by Chaos,

While the fortress endures, the great leader will succumb.

The third big war will begin when the big city is burning. "TWO BROTHERS KUULEMA KUVAA KAHTA TORNIA." In the year of the new century and nine months,

From the sky will come a great King of Terror.

The sky will burn at forty-five degrees.

Fire approaches the great new city."

NOSTRADAMUS PUHUI USEIN KUVAINNOLLISESTI. ESIM. ERÄÄSSÄ ENNUSTUKSESSA HÄN PUHUU METALLILINNUISTA SILLÄ EIHÄN 1500-LUVULLA ELÄNYT MIES TIENNYT LENTOKONEISTA MITÄÄN. SAMOIN NUO KAKSI VELJESTÄ ON TULKITTU TARKOITTAVAN TORNEJA.

" " In the City of God there will be a great thunder,

Two Brothers torn apart by Chaos,

While the fortress endures, the great leader will succumb.

The third big war will begin when the big city is burning. "

Itse näin viime tammikuussa unen, jossa olin olevinaan jenkkilässä. Presidentti Bush esitteli upeaa maataan muiden valtioiden päämiehille ja seisoi sellaisen valtavan padon päällä. No, se pato sitten romahti ja vesi virtasi lännestä itään ja päättyi New York Cityn WTC-tornien raunioille. Sit mä olinkin olevinaan itse siellä paikan päällä ja alkoi myrskytä. Ihmiset olivat jähmettyineinä pelosta ja katselivat hiljaa taivaalle. Tuli erittäin voimakas ukkosmyrsky, joka sai junavaunut ilmiliekkeihin. Se oli pelottavaa.Kirjoitin uneni ylös, koska se tuntui niin oudolle. Vajaa kaksi kuukautta myöhemmin tapahtui toi Madridin pommi-isku. Arvatkaa karmiko selkäpiitä.Mutta, se siitä sitten. (Viestin tarkoituksena ei ollut provosoida, mutta kun aihealueella liikuttiin...)

Nostradamus tietää taas

Ei kestänyt kauankaan, kun ranskalainen astrologi Nostradamus herätettiin henkiin. Jos mies kerran on ennustanut tarkasti sotia ja muita katastrofeja, niin eiköhän myös USA:n terrori-iskut? Kyllä. Sähköpostissa kerrottiin Nostradamuksen kirjoittaneen erittäin pelottavia ja ajankohtaisia uutisia jo vuonna 1654:In the City of God

there will be a great thunder.

Two brothers torn apart by Chaos,

while the fortress endures,

the great leader will succumb.

The third big war will begin,

when the big city is burning.

Ei voi olla sattumaa!Ei voikaan. Nostradamus kuoli jo vuonna 1566, joten hän tuskin kirjoitti kyseistä ennustusta, jota ei hänen kirjoituksistaan löydy, lähes 90 vuotta myöhemmin. Kyseessä oli selkeä pila tai huijaus, jonka jopa Nostradamus-asiantuntijat myönsivät. Pilaa oli myös seuraava Nostradamuksen ilmaisua matkiva viesti:On the 11th day of the 9th month

two metal birds will crash

into two tall statues

in the new city

and the world will end soon after.

Joissakin ennustuksissa lainattiin Nostradamuksen ilmaisuja sieltä ja täältä saaden ne tuntumaan vakuuttavimmilta:In the year of the new century and nine months,

from the sky will come a great King of Terror...

The sky will burn at forty-five degrees.

Fire approaches the great new city...

Nostradamus todella mainitsee teksteissään liekeistä ja 45 asteesta. Ja New York sattuu sijaitsemaan 40 ja 45 asteen tienoilla.Ei voi olla sattumaa!Ei voikaan. New Yorkin tarkka sijanti on 40 pohjoista astetta, 42 minuuttia ja 51 sekuntia. Viittaus 45 asteeseen on vain keino yrittää keksiä " löydölleen" vakuuttavuutta. Jos Nostradamus tiesi, mihin Osama Bin Ladenin joukot iskevät, miksei hän maininnut asteeksi 40:ää, joka on lähempänä New Yorkia kuin 45?Miten voi olla mahdollista, että kun yksi koneista iskeytyi Pentagoniin niin miksi siltä alueelta ei löytynyt kerrassaan mitään osaa lentokoneesta? Ei siis ainoatakaan.

" An Emperor shall be born near Italy.

Who shall cost the Empire dear,

They shall say, with what people he keeps company

He shall be found less a Prince than a butcher. "" Out of the deepest part of the west of Europe,

From poor people a young child shall be born,

Who with his tongue shall seduce many people,

His fame shall increase in the Eastern Kingdom"

Adolf Hitler, born in Austria of poor parents, with his knowledge of mob psychology and powers of speech, was successful in seducing many people , even in the Eastern Empire of Japan (Roberts 88). In some quatrains Nostradamus refers to Hitler as the child or sometimes captain of Germany. Here are two examples:

" He shall come to tyrannize the land.

He shall raise up a hatred that had long been dormant.

The child of Germany observes no law.

Cries, and tears, fire, blood, and battle.A captain of Germany shall come to yield himself by false hope,

So that his revolt shall cause great bloodshed."

" Beasts wild with hunger will cross the rivers

The greater part of the battlefield will be against Hister. "Nostradamus kutsui Hitleriä Histeriksi 1500 luvulla..." Out of the country of Greater Arabia

Shall be born a strong master of Mohammed...

He will enter Europe wearing a blue turban.

He will be the terror of mankind.

Never more horror. "

Five hundred years ago, Nostradamus prophesied that World War III would occur on July 4th of 1999, the feast of the " eagle" or USA, with Russia and Iran launching nuclear and chemical assaults upon Western and Southern Europe. And China shall attack Russia and Asia around 2025 AD. American troops shall pay a heavy bloody price. This World War shall last about thirty years and one-thirds to two-thirds of mankind shall perish.This work on Nostradamus which touches about three hundred quatrains is being organized into six chapters. Each chapter is consisted of many related quatrains of which each is described using Nostradamus ' s original French text, an English translation, notes, and my own further interpretation. Based on my notes, an average English-speaking reader should be able to translate Nostradamus ' s prophecies himself." Quo de futuris non est determinata omnino veritas." ( For the future, none can be determined with an absolute truth ). Only time will tell whether my works are consisted of my own understandings or they are truly the knowledge given to me from above.Tai hyviä johtajia on olemassa vastapainoksi Hitlerille, vaikka Dalai lama tai jotain. Sitä paitsi viitasihan hän lentokoneisiinkin.Miksi aina ennustetaan pahoja asioita?

Lähes tulkoon aina uutiset on pullollaan pahoja asioita.

Pahat asiat kiinnostaa enemmän kuin hyvät. Pahoja asioita myös kannattaa ennemmin nähdä kuin hyviä, sillä pahoja pitää varoa, hyviä ei.

Miksi aina kerrotaan tarkalleen, kuinka monta ihmistä on kuollut missäkinpäin maailmaa. Sillä tiedolla en tee mitään ja en voi niitä kaikkia surra. Miksi ei kerrota hyviä uutisia enemmän, uusia tieteen saavutuksia, mukavia kulttuuritapahtumia, ym.joten tuon Nostradamuksen onnettomuuden voi väittää ennustaneen jokaiseen niistä verilöylyä. Tai sitten ihan mihin muuhun tilanteeseen tahansa.Ottakaa maalaisjärki käteen ja ajatelkaa älkääkä uskoko kaikkea skitsofreenista soopaa!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat