Mies jäi kiinni!

Vierailija

Oli syönyt salaa taaperon Puuha-Pete keksit. Väitti ettei ole syönyt, mutta löysin autosta tyhjät keksien pakkauspaperit.Petollinen, julma mies. Pitäisköhän ottaa ero..(;))

Sivut

Kommentit (138)

Vierailija

äijäni unohti kerran uimahallin saunasta tultuaan pukea uikkarit suihkussa ja marssi halliin alasti, ponnahti näyttävästi veteen ja ui altaanmitan ennekuin tajusi mitä unohtui. harmi kun en ollut näkemässä hänen luikkimistaan takaisin suihkuille

Vierailija

Tai siis viuhahteli, nykyään ei enää uskalla, kun meikä vetää siitä niin kierroksia.Saakutti kerrankin oltiin vanhojen kavereitten kanssa nyyttäreillä päiväsaikaan. Ei oltu nähty tosi pitkään aikaan ja tunnelma oli vielä hiukan kankea. Miehet meni uimaan ja kaikkien muitten miehillä oli uikkarit päällä paitsi meikäläisen miehellä, joka kirmasi järveen killuttimet heiluen.Siis oikeasti tunnelma ei kevennyt YHTÄÄN, päin vastoin.

Vierailija

Kun mieheni hokasi, mikä se on, hän alkoi innoissaan selittää, että oli nuorempana enonsa kanssa leikkinyt hirviötä laittamalla tuollaisen kasvonaamion naamalle ja repimällä siitä riekaleita irti. Kokeilin sitä itsekin, ja aika hurjaltahan se näytti, kuin olisi iho irtoamassa :)

Vierailija

ns. koko perheen elokuvia (tyyliin Lassie tms.). Istua nakottaa lumoutuneena töllön ääressä, eikä kuule mitä hänelle puhutaan. Lapsetkin saattaa jo lähteä muihin puuhiin, ja tämä yksi vain töllöttää..

Vierailija

HAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHHKYLLÄ MELKEEN ERO PITÄÄ OTTAA ETTEI PÄÄSE TOITUMAAN HIHHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIIIIIIIHHHHHHHHHHHIH

Vierailija

Mieheni lempiohjelma oli aikanaan se lastenlauluohjelma, jossa seikkaili tuttiritari (meillä ei ollut lapsia vielä silloin). Hoilotteli sitten aina välillä: kenellä on päällä jotain punaista...

Keksii uusia sanoja kyllästyttyään vanhoihin. Esim. puhelin on toisinaan tällä hetkellä föönis.

Lisäksi ajeli taannoin rintakarvoihinsa kasvojen kuvan ihan kokeilumielellä. Muuten ei kyllä karvojaan suostu ajelemaan ja partakin rehottaa valtoimenaan.

Vierailija

oli kokeillut paljonko kokista niihin mahtuu...ja kiinni jäi kun jätti roskat keittiön roskikseen päällimmäiseksi.Nolona sitten selitteli touhujaan.hih!!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat