Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

1,5 vuotias jää toisinaan tuijottamaan " tyhjyyteen" pieneksi hetkeksi - syytä huoleen?

Vierailija

Siis joskus saattaa käydä noin, kun on vaikka ensin touhunnut jotain, yleensä väsyneenä. On muuten reipas, eikä kontaktiongelmia ole, mutta ihmetyttää joskus tuo. Aina kuitenkin reagoi sitten heti, jos hänelle sanoo jotakin.

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Kyllä kaikilla joskus ajatuksissa silmät " nauliutuu" hetkeksi johonkin ja jää tuijottamaan niin että on hankala irrottaa katsetta. Ja erityisesti väsyneenä. Meidän kolme lasta tekee kaikki sitä välillä ja ihan normaaleja ovat.

Vierailija

En voi sille mitään, että pelkään, kyseessä on esikoinen ja kieltämättä hieman ylihuolestunut äiti. Mutt aainakin yritän olla viestimättä tätä lapselle.Lapsi on näinä hetkinä tosiaan väsynyt, eikä edes tullut mieleen, että siellähän saattaa tosiaan olla pissikin tulossa ja se vetää hetkeksi vakavaksi.Kamalasti toitotetraan kuitenkin autismista jne jne, joten välillä sitä vaan on tulla hulluksi...ap

Vierailija

Epilepsia varsinkin on sellainen sairaus, johon vielä nykyäänkin liitty paljon ennakkoluuloja ja ihan väärää tietoakin.Itse olen sitä mieltä, että jos joku asia huolestuttaa itseä, niin hyvä sitä on kysyä joltakin ns ammattilaiselta. Mielestäni tyhmää kysymystä ei olekaan kun puhutaan pienestä lapsesta tai omasta lapsesta yleensäkin.Yleisesti ottaen muuten epilepsiakohtaus voi tulla niin huomaamattomana että edes lääkäri ei sitä pelkällä katsomalla huomaa (esim sekunnin murto-osan poissaoloja tai pientä silmän nykimistä tai joku tietty ilme tms) Tällöin diagnoosin ja sitä myötä myös oikean hoidon määrittely on todella vaikeaa.Toisaalta varmasti jokainen meistä jää tuojottelemaan tyhjyyteen väsyneinä, rakastuneina, haaveissaa, jne eli ihan normaalia ovat nekin ;)Vierailija

On siis ihan mahdollista, että pieni lapsi voi olla samalla lailla " ajatuksissaan" hetken kuin minäkin? Tyhmä kysymys, kai, mutta kysyn.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat