Lauantaiviihde: Mitä kuuluu ArmiSamulille? ov

Vierailija

Tuo ArmiSamulin äiti jäi lähtemättömästi mieleeni :) Ihana äiti, joka todella kasvattaa ArmiSamulia lapsentahtisesti - meillä kaikilla olisi häneltä opittavaa! Mutta mitä kuuluu heille nykyisin? ;)

Kommentit (6)

Vierailija

Piti tulla tänne ihan hehkuttamaan imetysryhmämme kokoontumisesta ja läpimurrosta, jonka tänä viikonloppuna saavutimme. Meillähän tässä omalla kylällämme on " tosi-imettäjät ry" -niminen tiimi. Olemme kaikki äitejä, jotka olemme pettyneet imetystukiryhmien vapaamielisyyteen. (Tietänette, että monet it-ryhmät hyväksyvät korvikkeiden käytön ja muutoinkin ollaan tukemassa kaikenlaista huonoa äitiyttä.)Me tosi-imettäjät olemme siirtyneet tämän toimintavuotemme aikana hyvinkin radikaaleihin toimenpiteisiin. Ihan ensimmäisenä aloimme vuoroviikoin päivystää Siwan korvikehyllyn kohdalla. Vaivihkaa seurasimme näitä epäpäteviä, korvikeäitejä, jotka ko. hyllyillä taajaan vierailivat. Saimme rekisterinumeroiden avulla-tai välillä pankkikortteja varastamalla- selville näiden " äitien" osoitetiedot. Näin järjestimme polttopulloiskuja. Näiden iskujen avulla tämän kylän imetysprosentti nousi 99:ään. Yksi kylämme äideistä tuotti meille paljon päänvaivaa. Hän oli naapurini Arja-Raisa Rempukka, joka oli vanhoilla päivillään adoptoinut pojakseen Seppo Rätön (39 v). Tämä Arja-Raisa hyvin päättäväisesti kieltäytyi ruokkimasta orpolastaan rintamaidolla. Sain tosi-imettäjät ry:n puheenjohtajana vastuulleni agitoida tuota kelvotonta vaimoa. Ja niin vain kävi, että nyt muutaman viikon aktiivisen imetysohjauksen jälkeen tämäkin Arja-Raisa imettää poikaansa. Alku oli tietenkin hankalaa, mutta käskin Arjaa pitämään poikaansa rinnalla ja kenguruhoidossa niin usein kuin mahdollista, jotta herumisrefleksi lähtisi käyntiin. Eilen illalla sitten ensimmäiset kolostrumtipat olivat tulleet. Olin niin onnellinen tästä henkisestä voitosta, että ihan itkettää.Kotona meillä menee hyvin. ArmiSamuli kasvaa rintamaidolla. Kotikoulu on ollut erinomaisen hyvä ratkaisu. (Kiinnostuneille voin kertoa enemmänkin tästä suurenmoisesta ratkaisusta.) Mutta nyt lähdemme liinailemaan läheiseen metsään. Armi nimittäin heräili tässä liinassa. Hänhän on siitä niin ihana poika, ettei hän suostu olemaan muualla kuin kantoliinassa. Ja liikkua täytyy. Onneksi minulla energiaa riittää. Ja rakkautta.Terveisiä kaikille imettäville äideille!

Nauttikaa ihanista imetyshetkistä!

Teille korvikkeenkäyttäjät/pinnasänkyihmiset/unikouluttajat minulla ei ole mitään mukavaa sanottavaa.ArmiSamulin äippä

Vierailija

hyvä veto, joka kylällä ja kaupungissa pitäisi olla sellainen. Hyvää viikonloppua teille molemmille ja varo ettet kylmetä tisujasi metsässä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat