G:Rumimmat/ärsyttävimmät lasten nimet mitä tiedät?

Vierailija

Omia " inhokkeja"

1.Roni koiran nimi,teiniäitien suosiossa

2.Alex sinänsä ok nimi,mutta tänä vuonna syntyneillä liian suosittu

3.Päivi ei sovi lapselle

4.Helena maatalon emännän nimi

5.Aleksanteri liian mahtipontinen

Sivut

Kommentit (179)

Vierailija

Mites inhoatteko näitä lapsiakin, kun heillä on kamala nimi?Pitäisikö kamalan nimisille lapsille mennä sanomaan, että et ole mistään kotoisin kun olet saanut niin kammottavan nimen.

Vierailija

Tyttöjen nimistä inhokkeja:

Sara, Aada, Jemina, Jessika yms J-hirvitykset karmeimpana JANITA!!!!

Lisäksi Nea, Nella, Emilia, Ida...ei enemmän persoonattomampaa enää löydy. Olivia on eräs karmeimpia. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. En tajua näitä muotinimiä lainkaan. Ehkä joku Ada Emilia on periaatteessa ihan nätti, mutta kun niitä on 13 tusinassa niin vaikutelma on todella lattea.

Vierailija


Eihän täällä kukaan hauku henk.kohtaisesti niitä ihmisiä joilla sattuu olemaan nimi jostakin ylläolevasta listasta!Te jotka siitä loukkaannutte, ettekö te tajua että nämä ovat mielipiteitä? (Eikä kukaan pakota lukemaan!) " Voi yhyy, lapseni nimi oli listalla! Siis sehän tarkoittaa että nyt KAIKKI ihmiset vihaavat häntä!" Nämähän ovat vain yksittäisten ihmisten mielipiteitä! Tulevan lastemme (harkintaan tulevat) nimet on ollut muutamalla listalla ja mua ei häiritse pätkääkään!Nää on hauskoja tälläiset pinot ja hauskemmaksi ne tekee ihmiset jotka niistä loukkaantuu (melkoisia herkkänahkoja)!:)Näin myös veljieni nimet ja ei mua itketä yhtään jos joku on sitä mieltä että ne on rumat nimet! Makuja on monia..:DVoin myös kertoa että toisella veljelläni on sama eka kirjain nimessään kuin mulla! HUI!!!! Siis nythän joku inhoaa mua ja veljeäni nimiemme takia!:DDDDDDDDDDDDDD Eihän nämä sitä tarkoita!!!En voi käsittää että joku inhoaisi jotain ihmistä hänen nimensä takia! Eikä varmaan inhoakkaan (paitsi siis esim. ekaluokkalaisten ikäiset..)

Vierailija

...että almanakasta tai muualtakaan ei sellaista nimeä löydy, mikä ei jonkun mielestä kuulostaisi typerältä!!! Kau(h)(n)eus on katsojan korvassa!?!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Omia " inhokkeja"

1.Roni koiran nimi,teiniäitien suosiossa

2.Alex sinänsä ok nimi,mutta tänä vuonna syntyneillä liian suosittu

3.Päivi ei sovi lapselle

4.Helena maatalon emännän nimi

5.Aleksanteri liian mahtipontinen
Vierailija

Poikien nimissä kammoksun jostain syystä Veetiä, Leeviä, Eetua, Valtteria... Nämä J-nimet taas ei ole koskaan ärsyttänyt, vaikka en lähiöteinimamma olekaan :-). Makuja on monia.

Vierailija

Vai väitätkö, ettei sulla sellaisia ole?Miksi pitää olla niin helevetin herkkänä tällaisessa asiassa, missä kysytään ihmisten MAUSTA. KAikki ei tykkää samoista asioista tai nimistä, ja jos sitä on kamalan vaikea kestää, niin voi voi.

Vierailija

Sitten voimakkaat nimet, kuten Ronja, Pirkko jne. Ja nyt on yleistynyt tää Jerry....

Sitten suomalaiseen sukunimeet vänkätyt Sebastianit, Wilhelmiinat jne.

Vierailija

En myöskään piittaa miesten nimistä johdetuista Mikaela, Petriina, Lauriina jne.En pidä Jessica, Julia, Jonna, Jasmin, Janette jne. hienostelevista nimistä.En pidä perustylsistä Juho, Jaakko, Lauri, Pekka jne. nimistä, jotka ovat latteita ja mitään sanomattomia.Mistäkö pidän? Reippaista ja särmikkäistä nimistä, joissa on luonnetta.

Omien lasteni nimiä en löytänyt näistä listoista, mutta en erehdy kuvittelemaan, etteikö joku pitäisi niitä rumina. Onhan se hyvä ettei kaikilla ole niin samanlainen maku, että kaikkien lapset olisivat saman nimisiä :-)

Vierailija

Enkä ehkä antaisi pojalleni nimeä Jorma.Mutta kyllä tästä ketjusta näkee, että makuja on monia, nimiasioissakin. Tuskin kenenkään kannattaa hirveästi ottaa hernettä nenuun siitä, että joku oululaismamma ei tykkää helsinkiläismamman jessicasta ja jaminasta, tai päinvastoin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat