Tosi tyhma kysymys; mutta miten tehdaan " alapesu" ? Silla bide-suihkulla kaiketi, mutta miten kummassa se onnistuu kastelematta koko alava...

Vierailija

Miten kuivaatte itsenne/ lapsenne " alapesun" jälkeen? Pyyhkeellä vai vessapaperilla? Riisutteko housut/sukkahousut kokonaan pois ennen pesua?

Sivut

Kommentit (250)

Vierailija

Siis etenkään kun mä en ole mikään pöpökammoinen hygieenikko, mutta IKINÄ en ole saanut mitään väärää paikkaa sen suuihkun kanssa kastumaan. Hyvä jos pyllynposket kastuu, yleensä kirugisen tarkasti vaan se osa kun tarkoituskin.Se suihku säästää isomman asian jälkeen aikaa. Sitt muuten, se on aika hyvän tuntunenkin ...

Vierailija

Parasta mahdollista viihdettä tälle illalle kun tv:stä ei tule yhtikäs mitään.

Ei sitä nyt ihan joka päivä.. kuukautisten aikana kyllä pesuttelen. Ja ei tulis mieleenikään vieraissa vessoissa käyttää bideetä, hyi olkoon. Onnea vaan valitsemallenne tielle..

Vierailija

Kerran kun yritin tuolla suihkulla pestä alapäätäni, niin se suihku karkasi käsistä ja kastuin ihan märäksi kun se heilui edestakasin ennen kun sain sammutettua sen. Naapurikopin rouvakin taisi vähän kastua kun alkoi kiljua. Minä pakenin äkkiä paikalta. Toista kertaa en moiseen värkkiin koske.

Vierailija

teipatkaa se käsisuihkun nappula läpinäkyvällä teipillä pohjaan kiinni. sit kun seuraava uhri tulee ja laittaa hanan auki, niin vettä lentää suoraan yleensä päin näköä HAHAHAHAHHAHAH"

Vierailija

Kun jollain on kerta useita pyyhkeitä siksi, että muuten on epähygieenistä, niin mitä apua siitä jatkuvasta lotraamisesta on sitten ollut, jos ei kuitenkaan ole tullut puhdasta jälkea???

;)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat