G: Onko Daniela (popstarsin vahinkoraskaana oleva teiniaiti) huono aiti, jos han ei vetaydy kisasta nyt ja ala ajatella lastaan?

Vierailija

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Miten ihmeessä siinä sitten pystyy heti hoitamaan tiukan aikataulun ja välissä käydä synnyttämässä ja hoitaa VASTASYNTYNYTTÄ vauvaa, imettää vauvaa parin tunnin välein yöt ja päivät ja laulaa loilotella. Ehkä normaalissa keikkarytmissä vauvaa voisi pitää mukana mutta ihan vastasyntyneen kanssa??? Ei hyvä!

Vierailija

Millähän perusteella joku yleistää etteivät äidit toivo tyttärilleen lapsia nuorena?

Minusta ikä ei kerro kovin paljoa ihmisestä (kun on suurinpiirtein täysikäinen).

Itse olen 19 ja mieheni 27. Kauan olemme jo pärjänneet omillamme.

Minullakin on jo yksi ammatti ja korkeakouluopinnot alulla.

En koe elämääni ollenkaan huonoksi!

Eikä äitinikään ole pahoillaan lapsen syntymisestä...päin vastoin : )

Vierailija

vaik hyvä laulaja hän on, ei siinä mitään. Mut vauvan puolesta tuntuisi kyllä kurjalta, jos äityli on sitten kaiket päivät studiossa ja kiertelee keikoilla ympäri Suomea. :( Mut eipä se toisaalta ole mun päänsärkyni. Toivotan Danielalle onnea vauvan kanssa :)

Vierailija

ällä vetää pulkassa sitä suunniteltua lasta, jota varten on laskelmoitu kaikki työpaikasta, opiskeluista ja ruokavalioista lähtien.Ei elämää pidä eikä voi liiaksi suunnitella.Uskon, että moni nuori äiti on parempi äiti kuin tuollaiset viimeisillä munasoluillaan lapsensa suunnitellusti rypistävät.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


... sillä jossain lehdessä, jotenkin tyyliin " poikaystäväni ja vanhemmat kyllä auttavat kun olen keikoilla..." Ai poikaystävä ja mummo vuorotellen imettävät vai? Ja mitäs jos se lapsi on vaikka koliikkivauva ja huutaa kaiket yöt niin siinähän sitten Daniela lähtee ihan freshinä keikkamatkoille...
Vierailija

Kaikki vanhemmat äidit vissiin jää äippälomalle heti kun testi näyttää plussaa, vai? Miten tuo poppikisa muka olisi vaarallisempaa tai rankempaa kuin esim. 3-vuorotyö, jota moni odottaja tekee?

Kihloissahan Daniela on, eli ei välttämättä ole vahinkoraskaus. Ja saahan monen vanhemmankin äidin lapsi alkunsa " vahingossa" . Harva lapsi saa alkunsa juuri silloin kun vanhemmat sitä suunnittelee, paitsi meidän ;)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat