Mitä mieltä äideistä, joiden kaapeista ei löydy toffifeeta?

Vierailija

Mitä nämä äidit tekevät sitten, jos lapsikatras kyselee toffifeeta, eikä niitä olekaan?

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

Löysin tämän ketjun vahingossa, onko TODELLAKIN vielä äitejä jotka EIVÄT anna TOFFIFEETA?!! Sen siitä saa kun kuuntelee isoäidinaikaisia lastenhoito ohjeita!!!

Vierailija

kuin äiti, joka lapsensa itkiessä kaivaa kaapista FAZERIN SINISTÄ!! Ei mikään ihme jos nykyään allergiat leviää ja lapset ovat levottomia, kun on näitä fazeräitejä, jotka itsekkäästi kieltäytyvät antamasta lapselleen parasta, eli Toffifeetä!Juttelin tästä kerran neuvolan tädin kanssa, ja hän oli AIVAN SAMAA MIELTÄ kanssani. Varsinkin teiniäidit ovat hänen mukaansa aivan holtittomia tämän Toffifee -asian suhteen, syöttävät lapsilleen jopa NALLEKARKKEJA! Siis aivan JÄRKYTTÄVÄÄ!

Vierailija

mukaan ADHD:n riskiä ja aiheuttavat hammaskiveä ja pahaa mieltä. Toffifee in laadukasta ja irtoaa Reímateceistä pyyhkäisemällä. Naapurin Lassiet näytti tahraavan.

Vierailija

Oksennus meinaa tulla kun sitä vain ajatteleekin! Eikö se ole jo insestiksi laskettavaa kun syöttää kävelevälle lapselle Toffifeetä?! Ja hyi, olen kuullut, että jotkut äidit saavat seksuaalista tyydytystä Toffifeen antamisesta! Menisivät hoitoon, perverssit!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat