Ilonpilauspino ;-) Mitä hassua tai outoa suomalaiset nimet tarkoittavat vierailla kielillä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tulipa mieleen tehdä tällainen aloitus tuosta Elle-ketjusta, jossa mainittiin myös mm. espanjan vastaava pronimini ella = hän (naisesta). Puhetta oli joskus myös Tinka-nimestä, joka lausutaan englanniksi samoin kuin " tinker" (mm. mustalainen).Näitähän riittää, mutta heitän alkuun muutaman.japani:

Anna: demonstratiivipromonimi " tuollainen"

Sara: lautanen

Mika: kaunis kukka (tytön nimi, kuten kaikki ka-päätteiset nimet (ka = kukka). Myös -ko-päätteiset nimet ovat tytönnimiä (ko = lapsi).)englanti:

Pekka: lausutaan kuten " pecker" (= " jorma" )

Sivut

Kommentit (72)

Vierailija

Ja intialainen ystäväni ei millään suostunut uskomaan sitä että suomessa Sari on yleinen tyton nimi.Kaiken huippu minusta on tuo Edit ja Tea.Israelissa taas Mika on tyton nimi. Kirjoitetaan Micah.

Vierailija

Alkuperäisesti lyhyennelmä nimestä Kimberly.Venäjällä taas poikien nimi ja sitä eräs venäläinen nauroi kun yritin saada häntä uskomaan että se on tyton nimi.

Vierailija

oli sukunimeltään Kaljuvee. Hän olisi kääntänyt sen itse suunnilleen " Kalliolaksi" tms., mutta sai kulkea käytäviä kaljuna v***una :(... Ei ollenkaan kiva!Vierailija

Työskentelin jokunen vuosi sitten espanjalaisen nuorisoryhmän parissa, ja heiltä kuulin että miko tarkoittaisi v***ua. Nauroivat naama vääränä kun kuulivat että ystäväni poika on Miko. En tiedä, miten yleinen nimitys miko v***ulle on, ja kirjoitetaanko edes samalla tavalla (vaiko kenties mico, miguo...), mutta tällaista tietoa minulla joka tapauksessa on.

Vierailija

..niin johan ovat humoristisia kun siellä eräs hyvin suosittu jäätelövalmistaja on MIKO.. :PJa onhan tuo kyllä rakkaan poikani nimi..

Vierailija

Tuosta Fanny-nimesta sen verran etta se voi sanakirjan mukaan tarkoittaakin peppua, en tieda, mutta taalla pain missa me asutaan se tarkoittaa ' pimppia' . Ja olisi siis ihan kauhea tyton nimena!!!

Fishy fanny...Marokossa on kauniita naisen nimia mm. Nuha ja Maha.

Vierailija

kun yks tuttava sanoi laittavansa (leikisti) nimeks lapsilleen Penny penni) ja Mark (markka) jos ois englantilaisen kanssa. heh! kai se nyt joutuis pistää Euro ja Sentti.m_s

Vierailija

Jari on Japania ja tarkoittaa seivästä

Aho on japania ja tarkoittaa idioottia

Ahokas idiootteja

Geri tarkoittaa potkua

Ken tarkoittaa miekkaa

Ani tarkoittaa isoveli

Nanika tarkoittaa jokin

Aku tarkoittaa aueta

Sara tarkoittaa lautanen

Henna tarkoittaa outo

Anna tarkoittaa nainen

Eki tarkoittaa rautatieasema

Aki taas syksyNämä kaikki on japania

Vierailija

(osa näistä mainittiinkin jo aiemmin)Sara - epilepsia

Anne - äiti

Erik - luumu

Elma - omena

Eve - kotiin

Maija (maya) - hiiva (myös alapään hiivatulehdus...)

Kira - vuokra

Elli - nro 50

Sari - keltainen

Marja (marya) - naaraslammasJa espanjassa Miko tarkoittaa v***ua... :/

Vierailija

...mutta muistan kuulleeni, että Matti tarkoittaa italiassa sanaa " hullut" (yksikkö " matto" ). Kielitaitoiset, korjatkaa jos meni huti :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat