Kyllä taas näki suomalaisten junttiuden koulun joulujuhlassa

Vierailija

vähintään puolella aikuisista verkkarit, tuulihousut tai kuluneet sammarit ja jollain hiihtohousut (siis joku vielä omistaa sellaiset !) ja venynyt college päällä. Koulun joulujuhlassa ! ja näiden vanhempien lapset sitten: tuulihousut, likaiset farkut ja likainen huppari/college ja tukka sen näköinen että parturissa ei olla koskaan käyty. Siis ei voi muuta kuin ihmetellä kuinka joku voi olla noin epäkohtelias !!!!!!!!!

Kohta taas joku juntti kotiäiti paasaa tänne, että rumat ne vaatteilla koreilee jne

Sivut

Kommentit (63)

Vierailija

Meidän tytön muskarin joulujuhlassa osalla tytöistä oli nätit mekot, mutta jalassa sitten kuitenkin sellaset aivan karseat Tintti-tarhatossut! Ne pilasivat koko asukokonaisuuden.Vierailija

jotku ne ei tajua edes normaaleja käyttäytymissääntöjä. Juhliin pukeudutaan ihan samalla tavalla kuin kotona. Millään ei ole mitään väliä: nämä samat ihmiset sitten haukkuvat hyvin pukeutuneita (lue tilanteen mukaan pukeutuvia) trensi ja meikkipelleiksi. On se tälläkin palstalla monta kertaa nähty.

Vierailija

tämmöstä kyllä näkee ihan oikeastikin.

Pojilla pitkä tukka, jota päätä niksauttamalla heittävät silmiltään, likaset farkut ja colitsi (usein musta).

Tytöillä taas ne iänikuiset navan paljastavat housut ja napapaita ja räikee meikki naamassa.

Eikö kotona kerrota enää, miten JUHLAAN pukeudutaan??!!

Vierailija

näin oikeasti tapahtui ja moni muukin on huomannut saman. Täällä palstailee se sama DUMBLE teini, joka ei osaa edes oikeinkirjoitusta

Vierailija

Tukat on kampaamatta ja todellakin kampaajalla/parturissa ei ole käyty pitkään aikaan. Onpa jollakin ollut kuivunut maitopartakin suupielissä ;)Mun mielestäni ihminen voi olla kyöhä, mutta likaisuudelle ei ole mitään selitystä, muuta kuin oma sikamaisuus ja hyvien käytöstapojen puuttuminen.

Vierailija

Ai että kun olin ylpeä omista hyvin pukeutuneista lapsistani, joiden vaattet olivat siistit ja tilanteeseen sopivat (jalassa ei ollut esim toppakenkiä) ja joiden tukka oli siisti ja puhdas ;-)

Vierailija

Mieheni oli miehistä ainoa joka oli pukeutunut mustaan pukuun. Osa oli työ vaatteissa, osa oli sentään ne jättänyt kotiin ja vaihtanut puhtaat vaatteet päälle.

Oli tämä avaus sitten provo tai mikä lie junttiuden esiinmarssi tahansa, niin tosi asia on se, että: Juhlaan pukeudutaan juhlijoita kunnioittaaksemme, juhlan vaatimalla arvokkuudella. Tämä koulun joulujuhla oli pienten koululaisten, päiväkotilasten ja ryhmiksen joulujuhla ja heille erittäin tärkeä tapahtuma. Lapset olivat nähneet hirveän vaivan ja olivat todella reippaita esiintyjiä jokaikinen. Me pukeuduimme heitä kunnioittaaksemme asianmukaisesti.Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat