Vielä suurempi katastrofi voi olla edessä..KANARIAN SAARILLA

Vierailija

Kanarian saaret ovat tuliperäisiä, jos siellä purkautuu tulivuori, tulee maanvyörymä La Palman saarella ja siitä voi seurata mega-tsunami, joka on n. 50 metrin korkuinen ja vyöryy USA:n itärannikon suurkaupunkeihin." In 1999, scientists at University College London reported that if a volcano in the Canary Islands erupted with sufficient force, it could cause a massive landslide on the island of La Palma and trigger tsunami waves in the Atlantic Ocean.They speculated such a landslide would generate a " mega-tsunami" that would inundate the east coast of the United States and the Caribbean with a wall of water more than 164 feet high"Sivut

Kommentit (81)

Vierailija

Miksi juuri nyt olisi niin vaarallista. Miten suosikkisaarellani Cran Canarialla asuvat itse suhtautuvat asiaan? Pystytäänkö tuho ennustamaan siten, että sieltä voi paeta.

Vierailija

Teneriffa, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventrua, La Palma, La Gomera ja El Hierro. Tuohon katastrofiin todellakin on mahdollisuus, mutta paljon suurempi mahdollisuus on jäädä auton alle Suomessa kuin, että juuri sinun lomaviikolla tapahtuu tuollaista.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


kun ei itsellä ole varaa lähteä kanarialle, haluaa tuhota muidenkin matkailon.t.maaliskuussa kanarialle joka tapauksessa menevä
Vierailija

Aika moni kannusti sitä, että älä nyt hullu mene, kun ennusteet tuollaiset ja pienet lapset mukana, voi voi sentään... Sitä en enää muista saatiiko se peloteltua pysymään kotona.Uhkahan toki on todellinen, mutta hysteeriseksi ei pdä tulla.

Vierailija

Tällä hetkellä tilanne Kanariansaarilla La Palman saarella näyttää pahalta. Vuonna 1949 Cumbre Viejan tulivuorella tapahtunut purkaus sai aikaan suuren halkeaman vuoren kyljessä, ja seuraavan purkauksen yhteydessä suuri palanen saarta saattaa romahtaa mereen.

Mikäli näin tapahtuisi, se aiheuttaisi tiedemiesten mukaan massiivista tuhoa, jollaista ei ole nähty satoihin vuosiin. 500 000 miljoonaa tonnia painavan maamassan mureneminen mereen saisi aikaan jättimäisiä hyökyaaltoja, jotka syöksyisivät muutamassa tunnissa koko Atlantin valtameren ylitse Yhdysvaltojen itärannikolle.

Tämän luokan Tsunami nielaisisi kokonaan Kanariansaaret ja vaurioittaísi pahoin Afrikan Euroopan ja yHDYSVALTOJEN RANNIKKOJA.

Britannia ehtisi saada asiasta tiedon vain kuusi tuntia ennen hyökyaallon iskemistä. Yhsysvalloissa aikaa evakuointiin olisi yhdeksän tuntia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat