tuttuja tyyppejä

Vierailija

Alan tunnistaa täältä samoja tyyppejä, jotka paljastavat itsensä jutuillaan. Yksi niistä on todennäköisesti mies, joka sanoo lähes joka mailissa hyi helvetti! Toinen on nainen, joka paheksuu aina kaikkea tyyliin: mittailetteko te miestenne kaluja? Kolmas on mies tai nainen, joka paheksuu keskustelua, jossa puhutaan isoista häppäreistä. Tunnistatteko muita?

Kommentit (10)

Vierailija

Nimittäin mies joka ei voi sietää sitä, että täällä yritetään myös keskustella, eikä vain laittaa linkkejä pehmopornokuviin, valittaa oman vaimon/tyttöystävän tai sitten naisten yleensä huonoutta seksin saralla, haukkua naisten alapäitä ja tissejä sekä kertoa mitä erikoisempia tapoja käyttää naista tyydytysvälineenä. Tämä mies kirjoittaa jotain tosi ilkeää ja vihaista jokaiseen keskusteluun, jossa yritetään vaikka saada vihjeitä jonkin parisuhteen ongelman ratkaisemiseksi tai ylipäätään ainoastaan keskustella seksiin liittyvistä asioista ilman noita edellämainittuja elementtejä.

Vierailija

Itse olen enemmän tai vähemmän aktiivisesti lukenu palstaa n. 6kk ja semmoinen on pistäny silmään, että samat kaverit (?) tulee samalla jutulla mukaan n. 1-2 kk välein. Nytkin on menossa taas tuo " vaimo kylpylässä" threadi puhumattakaan mies jne:n voivoittelusta ja oman hyvyyden todistelusta.keksikää jo uusia aiheita ;-)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Olen varma että tätä foorumia selailee joitain miehiä ja joitain naisia.

Kammottavaa.
Juu, ja sitten täällä on isohäppärinen nainen, jolla on monta monituista sivupersoonaa. Osa niistä on miehiä :D

Vierailija

ja moni on kyllä tekeytynyt mieheksi/naiseksi. ihan hauskaa sinänsä. kiihottaa uteliaisuutta.useimpien miesten tekeytymisen naiseksi tunnistaa kyllä. toisinpäin on vaikeaa...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat