Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tsunamin uhreista pieni huomio.

Vierailija

Huomasitte varmaan, että suurin osa lomailijoista oli eteläsuomesta. Miksikö ? Sen takia, ettei täällä pohjoisemmassa saa sellaisia palkkoja, joilla olis varaa matkustella aasiaan. Tässä sen palkkaerottelun näkee, mutta mielummin otan puhtaan ja raittiin ilmaston, sekö että elän pakokaasuissa, kiireessä mutta saan enemmän palkkaa.

Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

kun naapurit ja seuraavan kaupunginkin asukkaat. samanlainen jopo kaikilla ja samanlaiset aukkopöksyt vauvoilla. ei tarttis olla noin katkera niitä kohtaan, joilla on enemmän. kato kaikki ei tykkää olla köyhiä ja " yhteisöllisiä" , mikä ei silti tarkoita sitä, että oltais iloisia siitä, että joku köyhä hukkuu kotilampeensa, kun ei kauemmas voinu lähtee. nääs tollanen höpötys " rikkaat sai maistaa omaa lääkettään" on jo melko sairasta...nimim. rikas, joka antaa paljostaankin

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Kerrankin sai rikkaat maistaa " omaa lääkettään" .
Kyllä sinne etelään pääsee " vähemmän rikkaatkin" jos vain haluaa.

Itse ollaan suht pienituloisia,mutta säästämällä ollaan mekin

käyty pari kertaa etelässä.Joten jätä vaikka seuraavalla kerralla ne reimatecin haalarit

ostamatta ja laita nekin rahat säästöön...

Olet säälittävä paksuperseinen tuulipuku

mamma jolla viikon kohokohta on torstaina kun seiska

kolahtaa postilaatikkoon......

Vierailija

rikkaat riistää tässä maassa köyhiä. Miettikää noita veronalennuspuheitakin. Yritetään saada rikkaiden tuloihin veronalennukset ja ne maksatetaan kaikkein köyhimpien tukirahoista.

Tuhansia köyhiä kuolee terveydenhuollon, terveellisen ravinnon ja kunnollisten asumisolosuhteiden puutteeseen vuositain Suomessa, rikkaiden ahneuden takia. Pitää katsokaas päästä seksilomalle.Pahat teot yltävät kulemma aina seitsemänteen sukupolveen.Vastuu on yhteisöllistä.

Vierailija

ja paljonko se maksaa täällä etelässä...Taitais saada meidän kodinhinnalla pohjosesta luksuskämpän...Eli se siitä " paremmasta" palkasta...Vierailija:

Lainaus:


Sen takia, ettei täällä pohjoisemmassa saa sellaisia palkkoja, joilla olis varaa matkustella aasiaan.
Vierailija

eipä täältä meidän pikkukaupungista saa esim. kolmiota alle 150 000:n ja muualla tienataan vähemmän, katsokaa vaikka keskituloja eri kaupungeissa.

Vierailija

Eli lähinnä Kanarialla ja tässä " lähellä" . Mutta kyllä landepaukut käy ulkomailla siinä missä muutkin. Sukulaisrouva on juuri palannut Kiinasta. Kotiin jäivät mies ja 15 lehmää!

Vierailija

Mutta kuten sanottu niin suurin osa suomalaisista asuu aika Eteläisessä Suomessa. Kai se nyt on ihan luonnollista, että suurin osa myös kuolleista oli sieltä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat