GALLUP: millaisilla PAS-alkioilla on tärpännyt?

Vierailija

Ihan omasta mielenkiinnosta teen tällaista tutkimusta.Itsellä on yksi PAS:sta alunsaanut tyttö, alkio oli silloin 2 tai 3 luokkainen, muistaakseni siirron aikaan 8-soluvaiheessa. Ennen PAS:sia ICSI-siirto, siirrettiin TOP-alkio ja tulos nega.Nyt on syksyn aikana tehty jo 1 ICSI (top-alkio, nega) ja 3 PAS:sia (kaikki TOP-alkioin kerran yhden siirto, 2x2 alkion siirto ja kaikki negaa) ja nyt meneillään piinailut neljännestä PAS:sta, jälleen yhden TOP-alkion siirto.Menee vain oma usko noihin top:peihin. Ja mitä olen lueskellut, niin monella muullakin on " rupusakki" tärpännyt?ELI. Mikä on ollut alkioiden luokitus ja mahdollisesti jakautumisvaihe siirrettäessä ja mikä on ollut tulos.

Kommentit (10)

Vierailija

Ajatella, että tapaan sinut täälä :)

Minkäs ikäinen tuo tyttäresi onkaan?

Minä en muista millään noita alkioiden luokituksia, siirtojahan meilläkin oli useita kuorenavauksineen.

Meidän tytär täytti tuossa marraskuussa 4 ja poikakin täyttää jo ensi kuussa 2v.Kovasti peukkuja yritykseenne!

Vierailija

Eka meni kesken mutta sen jälkeen siirretyt kaksi alkiota jotka lääkärin mukaan olivat aika toivottomia (toinen oli fragmentoitunut ja toinen jakautumisessaan hidas) mutta MOLEMMAT raskautuivat, tosin toinen niistä oli tuulimunaraskaus. Mutta toinen, tiedä sitten kumpi, syntyi meidän elämäämme elokuussa viime vuonna!!

Että ei tarvitse olla priimaluokkaa.

Vierailija

Heippati hei!Tyttö tulee meillä 2v toukokuussa. Niin se aika vierii...

PASsia piinaillaan nyt tosiaan (pp 7 menossa) joten saa nyt nähdä saako tyttö sisaruksen vai jääkö ainoaksi. Onhan siellä pakkasessa vielä yhteen siirtoon (jos kaikki hyvin menee) mutta jos tästä nyt ei mitään tule niin ei mitenkään jaksa enää ladata uskoa viimeiseen yritykseen.

Vierailija

Moi,meille on tehty inseminaatio, kaksi ICSIä ja yksi PAS. Joka kerta on ollut sama ongelma: munasoluja saadaan paljon ja ne saadaan hedelmöittymään hyvin, mutta sitten alkiot eivät alakaan jakautua normaalisti tai ollenkaan. Toisesta ICSIstä saatiin eka kerran kolme kuusisoluista alkiota pakkaseen asti. Sulatuksessa niistä tuhoutui yksi. Kaksi sitten siirrettiin, vaikka ne eivät olleet sulatuksen jälkeen lähteneet ollenkaan jakautumaan vuorokauden aikana. Itse asiassa toisesta oli jo soluja tuhoutunutkin! Lääkäri ei juuri toiveita antanut - kirjoitti jo valmiiksi seuraavan ICSI-hoidon reseptit.Mutta näillä surkeilla rupualkioilla sain elämäni ekan plussan! Onni ja paniikki vaihtelevat. Seiskaviikon ultraa odottelen, ennen kuin uskallan tälle puolelle tulla seurustelemaan oikein tosissaan.

Vierailija

Mäkin ole pitkän seuraillut PAs-alkioiden tärppäämistä ja tärppäämättömyyttä. tein jopa silloin aikoinaan oikein kunnon haku-urakan tältä sivulta ja laittelin paprulle ylös että millaisilla PAS-alkioilla on porukka plussannut. Tulin siihen johtotulokseen että eniten plussia on tärähtänyt tikkuun 2lk:n 4 soluisilla alkioilla. Yleensä on siirretty vielä 2kpl.Mun ekan ivf:n 1lk 8soluinen " top" tuli ulos tädin mukana jo pp7 mutta 1.PAS tuotti plussan ja se oli todellakin 2lk.n alkio (8 soluinen) sulattaessa. Sen kamu 2lk 10 soluinen ei selvinnyt sulatuksesta vaan 9solua/10nestä kuoli ja se meni roskiin.Kiva kun teit gallupin. Tälläistä olisin kaivannut aikoinaan PASsiin lähtiessäni.Piippuli ja 2.lk:n " rupu" -asukki 16+4

Vierailija

Mulla siirrettiin yksi 2-luokan alkio ja yksi 3-luokkainen ( PAS). Kumpikin oli 4-soluinen. Nyt tulossa kaksoset. tuoresiirrossa TOP-alkio ja sitä seurasi tuulimuna. Eli aika lailla sattumaa näyttää olevan. Mulla ennen onnistunutta siirtoa tehtiin myös kahden alkion pas-siirto, joka puhdas nega. ELi sattumaa näyttää olevan...

Vierailija

Hei!Meille siirrettiin kaksi TOP-luokan alkiota, jotka olivat muistaaksen 4-soluisia... Tuo oli siis tuoresiirto ja siitä tuli nega. Seuraavaksi oli vuorossa PAS ja siinä sulatettiin kaksi ykkösluokan alkiota, joita viljeltiin 3 päivää. En kyllä muista montako solua niissä oli...aika monta muistaakseni :) Tuloksena yksi kiinnittynyt alkio ja ihana tyttö!

Tuon onnistuneen siirron yhteydessä alkioille tehtiin kuoren avaus, ehkä sillä oli pieni osuus onnistumisessa.-Myyry

Vierailija

Tämän syksyn siirrot on tehty niin että alkiot on sulatettu aamulla ja siirretty muutaman tunnin sisällä.Viimeiseen ehdittiin sulattaa edellispäivänä (=ehtii nähdä lähteekö jakautumaan ollenkaan) ja tehtiin lisäksi kuorenavaus.Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato ;)

Vierailija

Meillä ensimmäinen ivf-siirto yhdellä top-alkiolla ei onnistunut, mutta seuraava pas sitten tärppäsikin. Tuolloin siirrettiin edellisenä päivänä sulamaan otetut kaksi alkiota nelisoluisina, toinen oli muistaakseni ykkösluokkaa ja toinen kakkosta. Nyt makkarissa tuhisee kohta kuuden viikon ikäinen poitsu. Oikein paljon onnea teille siirtoihin!t. Inka

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat