Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko elämässäsi tyhjyys jota ei täytä viina, huumeet, seksi, nautinnot, tupakka, elokuvat jne.?

Vierailija

Tuon tyhjyyden elämässäsi voi täyttää vaan Jeesus!Jokaisen ihmisen sisimmässä on jano, jonka voi tyydyttää vain Jeesus. Jumala on asettanut tämän janon ihmisten sydämiin ja Hän on valmistanut täydellisen tyydytyksen tähän janoon.Joh. 7:37: Mutta juhlan viimeisenä, suurena päivänä Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: " Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon..."juokoon siis pyhää henkeä.Etsivä löytää hänet ja kolkuttavalle hän avaa. Jos siis etsit häntä niin tulet löytämään!

Kommentit (12)

Vierailija

One of Howard-Browne' s books has a section titled " Holy Ghost Glue." In it he recounts the story of a wealthy woman who got " stuck" in the spirit. As Howard-Browne tells it:" She was lying there from noon until 1:30 ¿ At 1:30, she tried to get up. She wanted to get up. She couldn' t. All she could do was flap her hands. So she was lying there flapping away -- flap, flap, flap, flap ¿ 2:30, 3:30, 4:30 ¿ At 4:30 the woman was still saying, ' I can' t get up. I' m stuck to the floor.' "She flapped so long that, as Howard-Browne put it, he ended up " walking out on the Holy Spirit" :" I turned to the pastor and said, ' Look, I haven' t had either breakfast or lunch. It' s 4:30. I' m not stuck and you' re not stuck. These people are going to stay here with her, so let' s go have a meal before the night service.' The ushers told us later that at 6 o' clock the woman finally peeled herself off the carpet. Then it took her an hour to crawl from the center of the church auditorium to the side wall. She had been stuck to the floor for six hours!" (Manifesting the Holy Spirit, pp. 26,27).Another experience from John Arnott:" When Randy Clark preached at the Airport Vineyard, the pastor claimed that ' almost 80 percent of the people were on the floor. ¿ It was like an explosion. We saw people literally being knocked off their feet by the Spirit of God. ¿ Others shook and jerked. Some danced, some laughed. Some lay on the floor as if dead for hours. People cried and shouted' " (The Father' s Blessing, by John Arnott, pp. 71-72).Vierailija

Hakekaa apua ammattiauttajilta, jos voitte huonosti. Näillä humpuuki ja hurmosta hakevilla seurakunnilla saattaa olla kohtalokkaat seuraukset ihmisen mielentilaan. Pappeja on sanottu irti viroista ja yksi istuu elinkautista.Tällaisten linkkien kylväjät eivät ole mieleltään tasapainossa.

Vierailija

Jeesus puhalsi opetuslasten ylle Pyhän Hengen ylösnousemuspäivän iltana. He uudestisyntyivät silloin ja vastaanottivat Pyhän Hengen. Jeesus opetti heille 40 päivän ajan Taivasten valtakunnasta, eli Pyhän Hengen voimassa elämisestä. Opetuslapset olivat jo täynnä intoa lähteä julistamaan Jeesusta, mutta heidän uskonsa oli vielä järkeisuskon tasolla. Heillä ei vielä ollut henkilökohtaista ilmestystä eikä kokemusta Pyhän Hengen yliluonnollisesta ja henkilökohtaisesta voitelusta. Siksi Jeesus sanoi, että älkää vielä lähtekö Jerusalemista, vaan odottakaa Isän lupauksen täyttymistä. Jeesus sanoi: " Kun Pyhä Henki tulee teidän päällenne, te saatte voiman olla Minun todistajiani" .Kun Pyhä Henki tuli ylitsevuotavana tulena ja voimana opetuslasten ylle, se muutti heidän järkeisuskonsa ilmestyksen Hengessä toimivaksi. He siirtyivät yliluonnolliseen Jumalan maailmaan, alkoivat puhua kielillä, profetoida ja julistaa Jumalan suuria tekoja. Kaikki tämä tapahtui heidän luonnollisen ymmärryksensä ulkopuolella, mutta sen kautta Jumalan voima vapautui niin, että muutamassa tunnissa koko Jerusalemissa oli syttynyt herätys.Ap. t. 2:4-6: Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi. Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on. Ja kun tämä ääni kuului, niin kokoontui paljon kansaa; ja he tulivat ymmälle, sillä kukin kuuli heidän puhuvan hänen omaa kieltänsä.Vierailija

ei tarvitse seksiä ja alkoholia kuluttaa,pääsin narsistimiehestäkin eroon:)

Miehellä oli koko ajan yksinäinen olo,hän etsii nyt naisista sitä iloa elämään,vaikka oli ennen minuakin kokenut aina naisten kanssa yksinäisyyttä.

Ei hän sitä tyhjyyttään ikinä saa täytettyä vaihtamalla naisia:)

Uusimmat

Suosituimmat