Mulla kävi kotona eräs

Vierailija

esittelijä. Se kuuluu johonkin amway tuote-esitteliöihin. Jos liityt mukaan esitteliöihin saat 2-5 vuodessa parhaimmillaan huimia tuloja ja siitä eteen päin royalteja loppu ikäsi. Aikaa tämä vie sinulta n. 10/vko.

Onko kukaan kuullut tai onko kukaan liittynyt tähän? Itseäni tietysti kiinnostaa mutta onko täyttä humpuukia?

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

kaverilla oli narttukoira kuseksinu ympäriinsä sisällä, kun olivat pesseet amwayn pesuaineella lattian.. Koira ei ollut koskaan aiemmin tehnyt sitä. Arvatkaa oliko käyttäny niitä sen koommin??

Vierailija

Tätä kysellään täällä kerta viikkoon, eikä jaksa joka kerta kirjoittaa, että huijausta ja kusetusta on. Siis vaatii aikaa ja kunnon panosta ja sitä, että SINÄ saat sikamaisesti porukkaa alkamaan hommaa mukaan. Siinä tapauksessa tienaat jotain, mutta vielä enemmän se, joka sinut sai mukaan.

Vierailija

Menestyminen vaatii kovaa työtä ja kenelle muulle kauppaat tuotteita kuin ystävillesi! ja ystäviäsiähän varmaan alat kärttää alaisiksesi! Ei hyvä!!verkostomarkkinointi on helppo keino rikkoa ystävyyssuhteet!Muakin on yritetty saada tohon amwayhin mutta sanoin kättelyssä kiitos ei. ja sanon aina vaikka luvattas kuinka helppoa rahaa tahansa!

Vierailija

voidaan tehdä monella eri tavalla, osa firmoista on pelkkiä rahastusyhtiöitä ja osa on ihan tosissaan yrittämässä tehdä rahaa. Yhteistä kaikille yrityksille on, että ne toimivat täsmälleen samassa kilpailukentässä kuin kaikki muutkin yritykset kuluttajille myydessään. Yhtiön perustarkoitus on tuottaa voittoa ja voitto on ainakin tähän saakka ollut tulojen ja kustannusten erotus. Kuvitelma nopeasta rikastumisesta perustuu siihen, että sinä (verkostomarkkinan osana) pystyt myymään verisesti kilpailuilla kuluttajamarkkinoilla oman verkostosi kautta kovalla hinnalla mahdollisimman paljon. Ihan hyvä idea mutta suosittelen tutustumista kuluttajatuotteiden bisneslogiikkaan vähän tarkemmin ennen siirtymistä helpon rahan ansaitsemiseen.Ja verkostomarkkinoijien on turha sössöttää alhaisesta kustannustasosta. Kustannustaso on alhainen mutta verkostossa on turhan monta välikättä syömässä alhaisen kustannustason hyötyä (voittoa).

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat