Vierailija

Meillä on uskomattoman hyvä suhde jokaisella muulla saralla, jopa seksielämässä, mutta mies on seksifriikki.Itse olen päätökseni tehnyt, mutta mitä itse tekisitte?

Uskallan jo arvata millaisia vastauksia täällä saan. Jos minulta olisi kysytty tällaista ennen tätä suhdettamme, olisin _silloin_ pitänyt kysyjää outona, säälittävänä ja vaikka minä. :)

Kommentit (25)

50 hengen osaston toisena yleissihteerinä olen saanut olla " hän on kokouksessa" -viestien välittäjänä ja kahvitauoilla naisjuttujen kuuntelijana. Tiedän muutenkin kaveripiirissä, että oman miehen pettäminen naimisissa olevan miehen kanssa on yleistä. Aina on tutun tuttuja, jotka ovat lyhyessä tai pidempiaikaisessa suhteessa muun kanssa.Minusta teillä on astetta parempi suhde kuin näillä tekopyhillä - ainakin sinä tiedät totuuden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin miehen panon työpakalle ja heitin pöydälle satasen ja sanoin et eiköhän toi kata mieheni hoidon. Akalta putosi leuka alas ja marssin ulos. Tosi noloa mutta vitutti niin paljon

mut en tiedä onko se sitä vielä tehnyt, itsekään en ole ihan sänkyyn asti kenenkään kanssa päätynyt. Veikkaan että mies tulee kuitenkin " pettämään" , sen olen vain sanonut että en halua siitä koskaan tietää mitään ja tauteja ei missään tapauksessa saa tuoda.En tajua mikä tuossa niin kauheeta, itse en edes haluais olla 24h miehen seksihimoja tyydyttämässä, mies on 100 kertaa himokkaampi enkä jaksa innostua ainaisesta irstailusta. Oisko se sitten sitä itseni arvostamista että suostuisin vastentahtoisesti koko ajan sekstailemaan ettei mies vaan sais hakea haluamaansa mistään muualta? pyh. Itse pidän romantiikasta, ja voin saada sitä muualta...Ei se ole ihanteellista että kaksi ihmistä täyttää toistensa kaikki tarpeet vaikka vastentahtoisesti?MEillä menee hyvin näin, paljon paremmin kuin silloin kun vielä ajateltiin ahtaammin. Mies on mulle kumppani, ei mikään maaiman ainoa seksinlähde.

Ai hitsi, että mä olen onnellinen, että tajusin otaa juuri tuon miehen. Hyvä minä! Jeeeeeeeee!Taas muistin, miten hyvä parisuhde meillä on ja miten rakastettu olen. Kiitos muistutuksesta. :D

olisi kiva käydä välillä vieraissakin, mutta sehän täytyy aina muistaa, että hintakin voi olla kova.Mitäs jos ehkäisy pettää ja satunnainen kumppani tulee raskaaksi? Ja pitää lapsen? Miltä se tuntuisi? Tai sitten just joku tauti...yök sentään...Itse en ikinä hyväksyisi tuollasita yksipuolisesti toisen osapuolen pääötksenä.

Onko oikeesti seksifriikki? Voihan se yrittää mennä hoitoon..' Hei, olen xxx ja olen seksiaddikti' ...Meniköhän oikein?! Ikäänkuin Levottomat 3:ssa..

Kotona on mukava vaimo, jonka kanssa viettää normaalia perhe-elämää ja sitten halutessaan voi viettää railakasta sinkkuelämää muualla. Jos nyt tuosta ei mies tule onnelliseksi ja hyväntuuliseksi, niin mistä sitten? Mutta mietipä, mitä tuollainen " järjestely" ennen pitkää tekee sinulle ja sinun itsetunnollesi!

eikös pettäminen ole jo yksi merkki siitä että suhteessa ei ole kaikki hyvin..?No, itse todellakin päätöksesi teet (tai siis olet tehnyt) mutta itse jättäisin tuollaisen!

Onhan se väärin jo meitä muitakin naisia kohtaan jatkaa ja " opettaa" mies tuollaiseksi, ero siitä ennemmin tai myöhemmin tulee ja mies jatkaa loukkaamalla myös muita.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat