pienen tytön masturbointi

Vierailija

miten olette puuttuneet asiaan? musta se on inhottavaa tavata oma tyttö (4v) moisista touhuista... en huutanut, mutten oikein tiedä miten menetellä?

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Toivon tosiaankin että ap keksi vain hyvän provon.

Itsekin pienenä harrastin " itsetutkiskelua" ... Tajusin sen jossain vaiheessa sitten tehdän ihan yksin, vaikka tuli muistaakseni kavereidenkin kanssa kokeiltua. En tosiaankaan suosittele mitään kieltämistä ja syyllistämistä. Voi tulla siitä tytölle tosi kova pala myöhemmin...

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


tyttärelläs teini-iässä, niin sitten mietit keinot estää se.. Apua! Teet lapsestasi täysin kykenettömän käsitellä normaalia asiaa. Se menee niin jumiin seksuaalisuuden kanssa, että tuskin ikinä kykenee sänkyhommiin tota rataa= ei saa lapsia, ellei sitten joudu suhteesee, jossa mies alistaa ja lytistää hänet henkisesti täysin lyttyyn( sen mitä sun käsittelystä on jäljellä) HUOM! Mä en kannata irtosuhteita enkä mitään pornojuttuja, mutta rajansa kaikella.
Minä olen myös saanut sellaisen kasvatuksen että masturbointi on synti ja seksi kuuluu avioliittoon. Niin olen toiminut, enkä ole missään jumissa seksuaalisuuteni kanssa. Kovasti tykkään touhusta mieheni kanssa.

Ei se, että opetetaan masturboinnin olevan synti, tarkoita, että opetettaisiin että seksi on likaista ja inhottavaa.

Vierailija

Täällä monet ylpeät äidit ovat hehkuttaneet, kuinka heidän kuukauden ikäiset poika- vauvansa hinkkaavat ja vetävät pippeleitään ja kuinka hauskaa se on ja kuinka normaalia PIKKU- MIEHEN hommaa. Tyttöjen kohdalla se onkin jo " pieni ongelma" vähintäänkin. Hieman hävettävää.

Vierailija

että " sehän on ihan LUONNOTONTA!!!!!"

hih hih meidän luonnoton koira ainakin nylkyttelee niin lesbokavereitaan kuin tyynyjäkin, ja naapurin luonnottamat lehmätkin on nähty nylkkimässä toisiaan.

Vierailija

Mitä pitäisi tehdä, jos 2 v tyttö hinkkaa itseään köllötellessään äidin tai isän jalkojen päällä?? Ja ihan varmasti saa paljon syliä... eli siitä ei mielestäni tässä ole kyse. Meillä sylitellään, kannetaan lasta, annetaan suukkoja, hieron jalkoja ja selkää. Eli läheisyyttä ja kosketusta tulee päivittäin.Vierailija

olen hyväntahtoisesti naureskellut, että äläs nyt neiti taas runkkaile.

Mutta en aio siihen puuttua, koska seksuaalinen itsetunto on heikko aikuisena, jos ei lapsena anneta tutustua itseensä ja kehoonsa tai näistä asioista ei pystytä juttelemaan luonnollisesti. Ja jos taas itseään ja seksuaalisuuttaan joutuu häpeämään, se vaikuttaa myös oman vartalonsa ja identiteettinsä häpeämiseen ja sitä myöten koko itsetuntoon. Antakaa lastenne olla ja tehdä mikä hyvältä tuntuu.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


käsiä ei laiteta housuihin.

-ap
Laitat varmasti itsekin joskus? Ja joskus sinäkin olet omaan kehoosi tutustunut! Tuohan on kamalan luonnollista, hyvänen aika. Itse sanon vastaavassa tilanteessa, että tuota ei tehdä tässä vaan jos noin haluat tehdä, niin omassa huoneessa eikä muiden nähden. Ja sitten ohjaan käsien pesulle, kun sieltä omasta huoneesta tullaan taas leikkeihin. JOS sinne edes mennään.Salaa tuo jatkuu ja kamalan huonolla omallatunnolla, jos kokonaan kiellät. Ei kieltää tarvitse, neuvot vain, milloin ja missä sitä voi tehdä. Ja tuo käsien ja alapesunkin teko vielä homman keskeytyksen jälkeen sai varmaan tytön tuntemaan olonsa aika likaiseksi... Ikävää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat