Siis yööök, mun mieheni kertoi ettei suihkussa...

Vierailija

piti kokeilla hakutoimintoa ja tää oli eka mikä tuli mieleen :)

Sivut

Kommentit (380)

Vierailija

peppunne vessan jälkeen! en vois käyttää paperia vaan eka täytyy suihkuttaa peppu ja kuivata vaan paperilla.muuten jää likaseks. suosittelen.paperinkäyttö aataminaikasta ja likasta....

Vierailija

ihan uskomattomia juttuja tääl. lähempä herättää mieheni ja tenttaan sen vessakuviot. pakko saada ne selville, sen verran vakuuttavia on nuo teidän jutut. apuaah, nyt mullaki perseiset kädet, kun varmaan näppiski on perseinen..elikkä, jokainen me ollaan jollain tapaa perseisiä käsiä!!!tää pelaslti kyllä mun päivän!

Vierailija

Tehkää miehillenne kertakäyttöisiä munakuppeja. Kupit saatte kananmunapakkauksista ja pili suojataan vessapaperirullan hylsyllä (tai tarvittaessa talouspaperirullan hylsyllä). Tarpeiden jälkeen peskää miestenne takapuoli käsisuihkulla, kammatkaa perskarvat tiheäpiikkisellä kammalla itsepintaisten kakkakokkareiden varalta, ruiskuttakaa Septidin desinfiointi sumutetta ja föönatkaa kuivaksi.

Vierailija

musta ap:n viestissä ei ollut mitään hauskaa.Sai vain vaikutelman,että on typerä akka,kun ei tajua,että suihkussa kädet kyllä peseentyy ilman ylimääräsitä hankaamistakin.Muutamia ihan oikeasti hauskoja kirjoitelmia tämä ketju kyllä sisälsi,mutta ei tuo aloitusteksti!!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat