Lestadiolaisäiti vastaa kysymyksiinne hetken ajan. =)

Vierailija

Sivut

Kommentit (116)

Vierailija

Emme ole nähneet tarpeelliseksi ostaa kotiimme tv:tä, kuulemme uutiset radiosta ja netistä.

Ei kaikilla lestadiolaisillakaan ole nettiä, jos tuntuu ettei pysty itseään kontrolloimaan. Me ollaan huomattu, että pystytään. Syntiä aina tarttuu, ja ne saa uakoa anteeksi.

Vierailija

Minä uskon että koko lääketiede on Jumalan ihmiselle antamaa viisautta, niin kirurgia kuin ehkäisykin.

Monia muitakin alunperin hyviä keksintöjä on otettu väärään käyttöö, esim. televisio, internet, yms ovat sinänsä hyviä keksintöjä, piru vain on ottanut ne valtaansa ja siksi uskovan on hyvä käyttää niitä vain pakolliseen. Koulussa katsotaan koulutv-tä, tottakai, ja nettiä ei olisi hyvä hankkia kotiin jos sitä ei aivan välttämättä esim. työn vuoksi tarvitse. Sama asia lääketieteessä, on varmasti hyvä että raskaus voidaan ehkäistä silloin, kun äidin terveys ei kestä uutta raskautta tai äiti on niin väsynyt, että uusi lapsi olisi liikaa.

Mutta sekin on otettu väärään käyttöön, ihmisten mukavuudenhalun ja itsekkyyden välineeksi, sekä mahdollistamaan huoruuden synnin. Niinkuin myös kirurgia, kauneusleikkausten takan on vain ja ainoastaan ihmisen turhamaisuus, eikä mikään muu.

Vierailija

Jos nainen ei jaksa synnyttää, teifän uskontonne ei anna hänelle vaihtoehtoja. Synnyttämistä kaksikymppisestä vaihdevuosiin, jos hedelmällisyyttä riittää. Lapsettomuuden sotkeminen tähän on outoa, ehkäisyn käyttö kun ei ole heidän ongelmansa.

Vierailija

Miksi saarnamiehet kohtelevat miehiä paremmin kuin naisia esim seuroissa, uskonasioista keskustellessa. Eikö naiset olekaan yhtä arvokkaita, vai mistä voi olla kysymys.Mitä tarkoittaa, jos käy turmiokseen ehtoollisella?

Vierailija

Lähinnä ajattelin, että miten saa rahat riittämään, kun lapsiluku lähenee kymppiä... Ei siinä taida kannattaa äidin töihin lähteä ns. normaalipalkalla.

Telkkari on muuten ihan turha vekotin, et menetä tasan mitään. Paremmat uutiset kuulee radiosta eikä maksa mitään.

Vierailija

raskaus voidaan ehkäistä silloin, kun äidin terveys ei kestä uutta raskautta tai äiti on niin väsynyt, että uusi lapsi olisi liikaa.itsekkyyden välineeksi, sekä mahdollistamaan huoruuden synnin.

Vierailija

käsittääkseni nämä herätysjuhlat ovat juuri teidän juttuja mutta niitähän on vain kerran vuodessa? Kun uskonto on niin suuri osa elämäänne

Vierailija

Meidän lest. naapurit ei ainakaan välitä yhtään vaikka lapset pyörivät jatkuvasti meidän pihalla. En viitsisi olla nipo ja mennä sanomaan mutta kai on kohta pakko kun ei ole kivaa kun lapsia leikkii puoli metriä meidän ikkunoiden alla...

Vierailija

tunnen työttömiäkin lestadiolaisisiä. Kyllä sitä vaan kummasti pärjää kun on pärjätäkseen. Meillä isännällä onneksi ainakin vielä hyvät tulot. Ja voihan äitikin mennä lapsien välillä töihin jos siltä tuntuu.

Vierailija

äidillä olisi 9 lasta (silloinkin oli kiire suviseuroihin, vaikka yksi lapsi oli maannut sairaalassa koomassa.) Osa lapsista huostaanotettuina kun äiti prakaa ja sitten kun äiti tulee kotiin sairaalasta, lääkärit kieltävät ettei saa olla yksin kotona lasten kanssa ja lasten huostaanotto pysyy, kohta ollaan kuitenkin raskaana. Näin liikkeen ulkopuolelta tuntuu että yhtä helvettiä tuollainen elämä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat