Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kauanko annatte miehenne viipyä vessassa?

Vierailija

Musta alkaa tuntua, että meillä täytyy kyllä alkaa jo rajottamaan tuota vessassa olo aikaa mihen kohdalla. Se saattaa istua siellä jopa 45min!! Tänään otetaankin sitten perhepalaverissa tämä asia esiin, nyt loppui miehen lusmuilut.

Sivut

Kommentit (96)

Vierailija

Siitä, että hän ei nauti olostaan kotona, kun sinä määräät häntä koko ajan tekemään jotain.Miehellekkin kuuluu vapaata aikaa ja jos hän ei sitä muuten saa, hän viettää sen vessassa.

vika on siis sinun, eikä miehesi käytöksessä.

Vierailija

vessaan, ja koska meillä on vain yksi vessa se ei aina ole kovin hauskaa. Joko pitäisi itse päästä vessaan tai vauvan pylly pitää pestä.

Vierailija

Poista kaikki lehdet wc-tiloista!!! Jos miehellä ei lukemista vessassa, hän ei jää sinne pitkäksi aikaa. On siellä aivan orpona ilman lukemista, ja haluaa äkkiä pois.

Tv.saman kokenut

Vierailija

Taitaa olla muuten mun toka ketju joka elää täällä avlla vieläkin ;))

t. the real one apVierailija:

Lainaus:


no nyt on taas menty huonompaan suuntaan näissä vessa-asioissa..

vein kaikki lehdet pois vessasta, ja aloin vahtimaan ettei mies vie niitä sinne.

vähän aikaa mies koitti salakuljettaa akkareita paidan alla, mutta luovutti kun löysin ne aina.nykyään sitten lukee mun tampaxpakettien ohjeita ja sampoopullon kylkeä!!mitäköhän ihmettä sitä enää tekisi, olen ihan neuvoton!!!

Vierailija

Kaikkihan se aika on pois lasten kanssa yhdessä ololta, kotitöistä ja muista kotihommista. En mä ala kattelemaan sitä, että mies istuu vaan vessassa sillävälin kun MÄ YKSIN hoidan lapset, siivoon, tiskaan, pyykkään, silitän, hoidan ja ruokin lapset jne jne. Muahan ei alisteta, niinkuin näköjään joitakin tällä palstalla..Niin joo, perhepalaverissa sovittiin, että tästä lähin mies rajoittaa vessa reissut maks 5min. Ja jos isompi hätä tulee, niin pinnistelee sitten niin kauan, että menee vessaan vasta sitten kun iso hätä on jo tulossa. Eipähän mene kallisarvoista aikaa pöntöllä istumiseen ja ison hädän odotteluun.apps. mun miehellä ei todellakaan ole toista naista. Se on aina meiän kanssa kotona, paitsi sillon kun on töissä. Ja mä vien ja haen sen samalla töihin/töistä kun vien lapsia kouluun tai harrastuksiin. Ja sen työpaikalla on vaan miehiä, joten ei oo ollenkaan mahdollista. Sitäpaitsi se rakastaa mua niin hirveästi, ettei se ees huomaa muita naisia. Edes porno sillä ei kiinnosta, saati itsetyydytys, ja hyvä niin.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Parranajoon (vessan ovi auki) saa riittää 2 minuuttia.Ruokailuun arkisin 16 minuuttia ja viikonloppuna 32 minuuttia (sis. jälkien siivoamisen)Esileikki 13 minuuttia, pukeutuminen ulos 4 minuuttia (sis. ajan joka kuluu pojan pukemiseen), lumityöt suojasäällä 23 minuuttia, pakkasella 18.Sohvalla arkisin makaamiseen saa käyttää 3 tuntia.
Vierailija

On se kumma kun ei mies saa hetken rauhaa, EDES VESSASSA.Eikä raukka työmatkojakaan itsekseen kulje, vaan kotityranni valvoo koko ajan vierellä kuin haukka. Sääliksi käy sun miestä ap, ja enemmän säälin sinua.

Vierailija

Että ronsia toimintaa!Vierailija:

Lainaus:


koputan oveen ja pyydän ulos. Jos ei tottele, niin ronklaan veitsen lappeella lukon auki ja eiku ukko pihalle!
Sivut

Uusimmat

Suosituimmat