Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Klassikkogallup: Milloin menetit anaalineitsyytesi?

Vierailija

Sivut

Kommentit (129)

Vierailija

Siinähän sen viehätys piilee kun siellä on se hekumanpiste. Muuten en moiseen ryhtyisikään mutta kun sen aiheuttama orgasmi on niin valtavan upea. Ongelmana on vaan että tulen aina liian nopeaa...

Toisaalta et varmaan kaipaa sitä kun et tiedä millasta se voi parhaimmillaan olla. Mulla meni vuosia kun en uskaltanut/kehdannut/saattanut kokeilla. Kiinnosti vaan. Nyt kyllä pukamien takia pitänyt taukoa :)Vierailija:

Lainaus:


Meni noin kolmekymppisenä. Sen jälkeen on tullut harrastettua sitä miehen vuoksi noin pari kertaa kuussa parin vuoden verran kun miehelle se on niin tärkeää. Aika pian alkoi ilmaantumaan peräpukamia ja nyt tässä pohdinkin onko miehen ilo tosiaan minulle niin tärkeää että olen kirurgilla peräpukamaleikkauksessa muutaman vuoden päästä.Anaaliseksi ei tunnu sitten niin missään. Mielestäni se tuntuu samalta kuin kärsisi ummetuksesta ja istuisi pytyllä. Tulee vaistomainen refleksi ponnistaa heppiä ulospäin enkä todella koe siinä mitään seksuaalista. Miehillähän kuulemma g-piste sijaitsee jossain peräsuolessa, ehkä joillekin naisista on jäänyt myös sellainen jäänne jostain alkuajoilta? Muuten en voi ymmärtää puheita että siitä nauttisi. Tuntuu myös ikävältä ajatella että paikallanihan voisi olla myös mies jos vain seksuaalista nautintoa siinä haetaan!
Vierailija

ja uskokaa tai älkää, en olisi koskaan silloin nuorempana uskonut, että harrastaisin anaaliseksiä mutta näin jälkeenpäin - hei ei se niin hirveää ole :)

Vierailija

muutenkaan 2.sta miehistä diggaa:). Ei sitä nykyäänkään tuu kovin usein tehtyä, mutta ehkä n. kerran qssa Sen himohalu iskee, ja sillon on nopeesti saatava jotain sopivan kokosta (=n 15 cm pitkä ja 10-11 cm ymp.mitta) esinettä pebaansa! ;-) Eli tossa mielessä kirjotukset että siihen voi jäädä koukkuun pitävät varmasti ihan paikkansa. Sillä tekee se kyllä Tosi gutaa jos ja kun o-saa peppuaan alkuun sopivan varovasti lämmitellä sisäänmenoa varten ja sitten kun on kunnolla rentoutunut (=mihin kykenemättömiä 1-2 kokeilukerrallaan ovat olleet ne jotka täällä sanovat ko. jutun sattuneen eivätkä enää koskaan halua ees koklata, voivoi mistä Nautinnosta jäätte oikeesti paisti!) niin kiimasen voimallisesti survoen jatkaah... :-)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat